Σάιρους εναντίον Μπίμπερ!

22.07.2013
H 20χρονη τραγουδίστρια προσπαθεί να συνεφέρει τον 19χρονο ποπ σταρ που διανύει μία καταστροφική περίοδο

Αν μετρήσεις πόσα αλλοπρόσαλλα πράγματα έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber), θα τα χάσεις. Είναι προφανές πως έχει δεν υπάρχει καμία λογική στις ενέργειες του όσον αφορά τη ζωή του εκτός σκηνής και στούντιο και αρκετοί συνάδελφοι και φίλοι του προσπαθούν να τον συνεφέρουν και σειρά έχει τώρα η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus).

20χρονη τραγουδίστρια με αφορμή τα τελευταία περιστατικά που έχουν συμβεί, σε πρόσφατη συνέντευξη της δήλωσε πως προσπάθησε να συμβουλέψει τον ποπ σταρ να σταματήσει να φέρεται σαν ανώριμος και να συγκεντρωθεί στη μουσική του.

«Του είπα να κάνει ένα διάλειμμα για λίγο. Όταν δεν είσαι συνέχεια στο επίκεντρο (για άσχετα πράγματα) αυτό που θέλουν είναι η μουσική σου. Θέλουν να δουν ποιο είναι το επόμενο σου βήμα. Αλλά όταν η μουσική σου ακούγεται πολύ, θέλουν να λένε μ***** για σένα. Όταν είσαι ένας σταρ παγκόσμιας εμβέλειας όλοι βλέπουν τα πάντα και πολύ κόσμος μόλις βάλουν ένα βίντεο στο ίντερνετ μπορεί κάποιοι να το θεωρήσουν αστείο αλλά μονο και μόνο που είναι μέσα ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι κακό.» είπε η αραβωνιαστικά του Λίαμ Χεμσγουορθ (Liam Hemsworth).

Επίσης πρόσθεσε πως πάντα του λέει να είναι κι όχι να το παίζει κουλ γιατί έτσι βάζεις λάδι στη φωτιά και πως είναι χαζός που κάνει όλα αυτά τα ηλίθια πράγματα που κάνουν όσοι έχουν χάσει τον έλεγχο στη ζωή τους.

Κ.Π