Ο ανεμιστήρας που άρπαξε τη Μπιγιονσέ!

24.07.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια χειρίστηκε γι άλλη μια φορά με άψογο επαγγελματισμό ένα έκτακτο περιστατικό σε συναυλία της κι άφησε τον ανεμιστήρα που της άρπαξε τα μαλλιά ,ανεξέλεγκτο.

Η συναυλία της Μπιγιονσέ (Beyonce) στο Μόντρεαλ στα πλαίσια της περιοδείας της “The Mrs Carter Show world tour” αποδείχθηκε επεισοδιακή και παραλίγο να γίνουν χειρότερα τα πράγματα αν δεν υπήρχε άμεση δράση από την ομάδα της. Η 31χρονη τραγουδίστρια ενώ τραγουδούσε τη γνωστή επιτυχία της “Halo” καθισμένη στην άκρη της σκηνής ξαφνικά τα μαλλιά της μπλέχτηκαν στο μεγάλο ανεμιστήρα που βρισκόταν πίσω της με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να μη μπορεί να κουνηθεί.


Κάποιοι θαυμαστές της που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από εκείνη προσπάθησαν να βοηθήσουν την κατάσταση ενώ εκείνη συνέχιζε να τραγουδάει σα να μη συμβαίνει τίποτα και τελικά ύστερα από λίγη ώρα οι σωματοφύλακες της έσωσαν την κατάσταση. Η Queen B αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό και όταν τελείωσε το live, έγραψε τους στίχους του εν λόγω κομματιού με αστείες παραλλαγές και τους δημοσίευσε στο Instagram κάπως έτσι:

K.Π