Διαθέσιμες στο Itunes οι συναυλίες των Rolling Stones στο Hyde Park

24.07.2013
Ο Μικ Τζάγκερ και τα άλλα παιδιά εμφανίστηκαν δύο μέρες στο Hyde Park και κάνουν ένα φοβερό δώρο σε όσους δε μπόρεσαν να είναι εκεί και για όσους θέλουν να έχουν ενθύμιο από εκείνη τη μέρα εκτός από τα βίντεο του κινητού τους.

Η φετινή, επετειακή περιοδεία τους «50 and Counting» κρύβει συνέχεια εκπλήξεις για να μας προκαλεί μεγαλύτερο πρόβλημα που δε μπορούμε να είμαστε λίγα (και με πολλά συμβιβαζόμαστε) μέτρα μακριά από τη σκηνή τους και να χάσουμε τη φωνή μας.

Οι Rolling Stones έχουν συμπληρώσει ήδη 18 συναυλίες στην Αμερική και τον Καναδά, έγιναν headliners στο Glastonbury με γεννητούρια στο κοινό, εμφανίστηκαν σε μυστικό live για λίγους εκλεκτούς στο Παρίσι κι έκαναν ιστορική επιστροφή στο Hyde Park για δύο lives ύστερα από 44 χρόνια.

Όσον αφορά τα δύο τελευταία, ηχογραφήθηκαν χωρίς να το έχουν ανακοινώσει επίσημα από πριν στο κοινό και το άλμπουμ “The Rolling Stones – Hyde Park live” είναι διαθέσιμο για δωρεάν download στο Itunes για να το ψηφίσουμε πανηγυρικά ως το καλύτερο νέο της ημέρας.

To tracklist πάει κάπως έτσι:
1. Start Me Up

2. It’s Only Rock ‘N’ Roll

3. Tumbling Dice

4. Emotional Rescue

5. Street Fighting Man

6. Ruby Tuesday

7. Doom And Gloom

8. Paint It Black

9. Honky Tonk Women

10. You Got The Silver

11. Before They Make Me Run

12. Miss You

13. Midnight Rambler

14. Gimme Shelter

15. Jumpin' Jack Flash

16. Sympathy For The Devil

17. Brown Sugar

18. You Can't Always Get What You Want

19. (I Can’t Get No) Satisfaction

Κ.Π