Aπειλεί με αποκαλύψεις-σοκ ο γιατρός του Τζάκσον!

25.07.2013
Ο Κονραντ Μάρεϊ (Conrad Murray) μπορεί να είναι στη φυλακή, αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να απειλεί Θεούς και δαίμονες για να μην μιλήσει για την οικογένεια Τζάκστον.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, μια νέα δίκη ταράζει ξανά τα νερά γύρω από το όνομά του. Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) πέθανε τον Ιούνιο του 2009 από υπερβολική δόση Προποφόλ στα 50 του χρόνια. Ενοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας βρέθηκε ο προσωπικός του γιατρός, δρ. Κόνραντ Μιούρεϊ (dr. Conrad Murray), ο οποίος και καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης.

Η δίκη που εξετάζει τη μήνυση της μητέρας Καθριν (Katherine) και των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) εναντίον της εταιρείας AEG που διοργάνωσε τις τελευταίες συναυλίες του βασιλιά της ποπ εξελίσσεται και λέγεται ότι ένας από τους μάρτυρες που πρόκειται να κληθούν είναι και ο προσωπικός γιατρός του βασιλιά της ποπ.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, ο Μάρεϊ ακούγεται σε ένα φωνητικό μήνυμα να ζητά τόσο από την AEG όσο και από την οικογένεια Τζάκσον να μην τον καλέσουν στο δικαστήριο.

"Έχω βάλει τελεία. Σας παρακαλώ σταματήστε. Αν δεν το κάνετε, ας είναι αυτή η τελευταία μου προειδοποίηση και για τις δύο πλευρές. Μη με πιέσετε να καταθέσω. Θεωρήστε αυτό το μήνυμα ως επερχόμενη πυρηνική προειδοποίηση. Φτάνει πια ως εδώ", δηλώνει.

Ε.Σ.