Η Λάνα "τη λέει" στη Γκάγκα!

25.07.2013
Η 26χρονη τραγουδίστρια πιάνει την κιθάρα και μας τραγουδάει το πόσο μισεί τη Mother Monster σ' 'ενα όχι και τόσο νέο κομμάτι τελικά.

Θα περίμενε κανείς να ήταν ένα κομμάτι που θα αναφέρεται εμμέσως στη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) αλλά κάτι τέτοιο δεν αρκεί στη Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) κι έγραψε τους στίχους του καινούριου της κομματιού (πόσα έχουν βγει αλήθεια;) “So Legit” με σκoπό να συνεχίσει τον πόλεμο μεταξύ τους αλλά και στα στρατόπεδα των φανατικών.

«Μοιάζεις με άντρα, μιλάς σαν μωρό / Πως στο δ*****ο είναι τρελό ένα κομμάτι σου σε μια διαφήμιση Coca Cola / Πως στο δ*****ο θα πήγαινες να τα αλλάξεις όλα και μετά να με αντικαταστήσεις; / Στέφανι (σ.σ το αληθινό όνομα της Γκάγκα) ξέρω ότι πουλάς 20 εκατομμύρια αλλά είσαι σκ****/ Τι συνέβη στο Μπρούκλιν, τι συνέβη στη σκηνή μας? Έχουμε γίνει όλοι τρελοί με τη Γκάγκα;" λέει σ’ ένα απόσπασμα αν και στ’ αγγλικά προφανώς ακούγονται λίγο διαφορετικά και πιο επιθετικά.

Οι δυο τους πριν γίνουν διάσημες είχαν τον ίδιο παραγωγό (Bob Leone) και ακούγεται πως το κομμάτι το έγραψε κάποια χρόνια πριν την τεράστια επιτυχία του άλμπουμ της «Born to die» και υπήρχε μία κόντρα ανάμεσα τους και όπως φαίνεται δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε. Το επίσημο" ανέβασμα αφαιρέθηκε από το youtube αλλά κάποιοι φρόντισαν να μη λείψει από τους players.

Κ.Π