Φεστιβάλ στη Σέριφο με Θηβαίο

29.07.2013
Με φωνές και μουσικές θα πλημμυρίσει η Σέριφος, όπου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολιτιστικό φεστιβάλ του νησιού.

Με φωνές και μουσικές θα πλημμυρίσει η Σέριφος, όπου πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά το πολιτιστικό φεστιβάλ του νησιού.

Το όμορφο θεατράκι της Κάτω Χώρας θα φιλοξενήσει, από τις 26 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου, δεκάδες καλλιτέχνες, κυρίως από τον μουσικό χώρο, που θα μοιραστούν με το κοινό όμορφες καλοκαιρινές βραδιές. «Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του φεστιβάλ ήταν ένα τολμηρό στοίχημα που το κερδίσαμε, δίνοντας στο νησί μας, με τις τραγουδισμένες μοναδικές ομορφιές του, μια πολιτιστική διάσταση.

Φέτος, έχοντας την εξαιρετική εμπειρία της πρώτης χρονιάς, ετοιμάσαμε, με πολλή φροντίδα και αγάπη, ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσικοθεατρικές παραστάσεις για όλα τα γούστα από σπουδαίους Ελληνες και ξένους καλλιτέχνες, βιρτουόζους του είδους τους», λένε οι διοργανωτές.

Η αυλαία του Φεστιβάλ Σερίφου ανοίγει με τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης συναυλίες θα δώσουν επίσης οι Γεράσιμος Ανδρεάτος (την Τρίτη), Μανώλης Φάμελλος (την Τετάρτη), Φοίβος Δεληβοριάς (5/8), Νότης Μαυρουδής (11/8), Μίλτος Λογιάδης - Χρήστος Ζερμπίνος (12/8), Βαγγέλης Κορακάκης (18/8), Δημήτρης Παπαδημητρίου (20/8) κ.ά.