Κέιτι Πέρι: Δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο!

29.07.2013
Σε μία κρίση αυτογνωσίας, η 27χρονη τραγουδίστρια δεν έχει και πολύ ψηλά τον εαυτό της όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) είναι η πιο γήινη ποπ σταρ μέσα στην αρένα με τους κλώνους του πιο εμπορικού μουσικού είδους που ακούγεται μόνο με το συνδυασμό της εικόνας και ανεξάρτητα αν δε σ’ αρέσουν τα κομμάτια της (ούτε σ’ εμάς) σου είναι συμπαθής.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή απέκτησε φανατικό φαν κλαμπ, οι εμφανίσεις της έβλεπαν sold out εισιτήρια κι άρχισε να πετυχαίνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ξεπερνώντας ακόμα κι εκείνο του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) με τα περισσότερα σινγκλ από το ίδιο άλμπουμ στις πρώτες θέσεις του Billboard chart. Κι όμως εκείνη δε θεωρεί τον εαυτό της κάτι φοβερό.

"Όπως έχω ξαναπεί, είμαι απλά ένα κανονικό κορίτσι που φύτεψα έναν σπόρο και τον παρακολουθούσα να μεγαλώσει. Αν μπορώ να το κάνω εγώ, τότε όλοι μπορούν. Οι κοπέλες δε χρειάζεται να είναι τέλειες για να πετύχουν" τόνισε στη συνέντευξη της στο περιοδικό Radar.

Τώρα βρίσκεται στη φάση που ετοιμάζει καινούριο δίσκο και παράλληλα η φωνή της ακούγεται στην ταινία «Smurfs 2», κάτι που της άρεσε πολύ αλλά θεωρεί πως δε θα μπορούσε να γίνει με τίποτα ηθοποιός γιατί το θεωρεί πολύ πιο δύσκολο από τη μουσική καριέρα εκτός βέβαια αν τα γυρίσματα ξεκινούσαν 11 κι όχι 5 το πρωί όπως είπε αστειευόμενη.

Επιπλέον ανεξάρτητα με τις σέξι φωτογραφήσεις και τις προκλήτικές εμφανίσεις στα live της, είναι πιο σεμνή στην προσωπική της ζωή κάτι που οφείλεται και στο ότι οι γονείς της είναι βαθιά θρησκευόμενοι και ο μπαμπάς της ο οποίος είναι πάστορας είχε βγει πριν λίγο καιρό και δήλωνε δημόσια πως η κόρη του έχει πάρει τον κακό το δρόμο.

"Νομίζω ότι όλοι ξέρουν πως είμαι πιο ανοιχτόμυαλη. Η γιαγιά μου είναι ο φύλακας της ηθικής μου! Φυσικά και οι άνθρωποι πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στο καλό και το κακό αλλά πιστεύω πως ανεξάρτητα με το τι περνάμε ή από πού ερχόμαστε, μπορούμε πάντα να επιλέξουμε να πως θα εξελιχθούμε. Τα σημάδια είναι μια υπενθύμιση για το τι έχουμε μάθει." ανέφερε η Πέρι.

Κ.Π