Ντουέτα Μέρκιουρι και Τζάκσον βγαίνουν στη φόρα!

30.07.2013
Οι δύο τραγουδιστές, περφόρμερ, θρύλοι και πολλά άλλα είχαν αφήσει στα συρτάρια κάποιου στούντιο κάποια τραγούδια που δε βγήκαν ποτέ στην επιφάνεια και ήρθε η μεγάλη στιγμή της αποκάλυψης.

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν (Sasha Baron Cohen) αποχώρησε τελικά από την ταινία για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι (Freddie Mercury) όπου θα υποδυόταν τον τραγουδιστή γιατί δεν συμφωνούσαν πουθενά με τους παραγωγούς ως προς το ύφος και στο τι θέλουν να επικεντρωθούν περισσότερο αφού θέλουν να κάνουν κάτι πιο συντηρητικό.

Αυτό δε σημαίνει πως δε θα έχουμε κάτι που να σχετίζεται με τον fronman των Queen. Σύμφωνα με τους Times, ο Μέρκιουρι και ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) είχαν ηχογραφήσει μαζί κάποια τραγούδια το 1983 αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να κυκλοφορήσουν το δίσκο οπότε τώρα ο κιθαρίστας της μπάντας, Μπράιαν Μέι (Brian Mey) ανέλαβε να φέρει στα ράφια ό,τι υλικό υπάρχει.

Βέβαια οι δυο τραγουδιστές δεν είχαν και τόσο καλή σχέση και είχε δημιουργηθεί μεγάλη ένταση μεταξύ τους τις ημέρες που μοιράζονταν το στούντιο όταν ο Τζάκσον έφερε ένα ασυνήθιστο κατοικίδιο μαζί του.«Ο Μέρκιουρι μου τηλεφώνησε και μου είπε να πάω από το στούντιο και να τον πάρωγιατί ηχογραφούσε με ένα λάμα» ανέφερε ο μάνατζερ των Queen Τζίμι «Μαιάμι» Μπιτς (Jimmy Miami Beach) αλλά σίγουρα θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ακούς αυτές τις δύο θρυλικές φωνές μαζί.

Κ.Π