Η Κέιτι Πέρι εξόργισε την PETA

16.09.2013
Η γνωστή οργάνωση που μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων είδε το καινούριο βίντεο κλιπ της 27χρονης περφόρμερ και τα σχόλια τους δεν είναι τόσο καλά.

Το καινούριο τραγούδι της Κέιτι Πέρι(Katy Perry), "Roar" που θα βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ της Prism, συνεχίζει την ανοδική πορεία μένοντας πρώτο στο UK single chart, έχει πουλήσει πάνω από 175,500 από την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του και είναι το single με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην Αγγλία αλλά και στην καριέρα της 27χρονης τραγουδίστριας.

Όμως το βίντεο κλιπ με την Πέρι στη ζούγκλα δεν αρέσει καθόλου στην φιλοζωική οργάνωση PETA λόγω της εκμετάλλευσης των εξωτικών ζώων που πρωταγωνιστούν και για τον άσχημο τρόπο που τους συμπεριφέρονται στα γυρίσματα ώστε να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Τα ζώα που χρησιμοποιούνται για ψυχαγωγικά θεάματα υποφέρουν εξαιτίας της φρικτής μεταχείρισης και των βίαιων μεθόδων εξημέρωσης. Συχνά είναι πολύ αγχωμένα και ανήσυχα όταν τα σέρνουν από δω κι από κει και τα εξαναγκάζουν να ζουν τρομαχτικές καταστάσεις. Το Seregneti Ranch που παραχώρησε τα ζώα για το βίντεο έχει ελεγχθεί 22 φορές από το Τμήμα Γεωργίας από το 2001 » δήλωσε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης, Μεριλι Μπερκ (Merrillee Burke) στη Daily Star με αφορμή το κλιπ της ποπ σταρ και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απάντηση από την πλευρά της Κέιτι.

Κ.Π