Εντυπωσιακά δέντρα ντύνονται να μην κρυώνουν!

03.01.2014
Μια περίεργη πολύχρωμη έκπληξη περιμένει όσους περάσουν από την οδό Σταδίου και την περιοχή γύρω από την Παλαιά Βουλή. Τα δέντρα, τα παγκάκια αλλά και οι στάσεις των λεωφορείων μοιάζουν τελείως διαφορετικά καθώς είναι «ντυμένα» με χειμωνιάτικα πλεκτά υφάσματα. Οι κορμοί των δέντρων έχουν καλυφθεί με πολύχρωμους μάλλινους σωλήνες και είναι στολισμένοι με όμορφες υφασμάτινες πεταλούδες, ενώ τα φθαρμένα παγκάκια έχουν μετατραπεί σε ζεστά μικρά καθίσματα. Ολο αυτό αποτελεί ένα εικαστικό δρώμενο, το οποίο ονομάζεται «Yarn Bombing» και παρουσιάζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αποτελεί ένα συμβολικό καλωσόρισμα του χειμώνα αλλά και δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από την ποικιλία των χρωμάτων. Ειδικά οι κάτοικοι της Αθήνας, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, έχουν σίγουρα ανάγκη από μια ευχάριστη πολύχρωμη νότα στη μουντή καθημερινότητά τους. Γι' αυτό και ο Δήμος Αθηναίων υποστηρίζει τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες του εικαστικού δρώμενου από όλο τον κόσμο - δεν περιορίζονται στα δέντρα και είναι εντυπωσιακές.... Διάβασε για μια εικαστικό που πλέκει ολόκληρους κόσμους...

Μια περίεργη πολύχρωμη έκπληξη περιμένει όσους περάσουν από την οδό Σταδίου και την περιοχή γύρω από την Παλαιά Βουλή. Τα δέντρα, τα παγκάκια αλλά και οι στάσεις των λεωφορείων μοιάζουν τελείως διαφορετικά καθώς είναι «ντυμένα» με χειμωνιάτικα πλεκτά υφάσματα.

Οι κορμοί των δέντρων έχουν καλυφθεί με πολύχρωμους μάλλινους σωλήνες και είναι στολισμένοι με όμορφες υφασμάτινες πεταλούδες, ενώ τα φθαρμένα παγκάκια έχουν μετατραπεί σε ζεστά μικρά καθίσματα. Ολο αυτό αποτελεί ένα εικαστικό δρώμενο, το οποίο ονομάζεται «Yarn Bombing» και παρουσιάζεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή σε διάφορα μέρη του κόσμου. Αποτελεί ένα συμβολικό καλωσόρισμα του χειμώνα αλλά και δίνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από την ποικιλία των χρωμάτων.

Ειδικά οι κάτοικοι της Αθήνας, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, έχουν σίγουρα ανάγκη από μια ευχάριστη πολύχρωμη νότα στη μουντή καθημερινότητά τους. Γι' αυτό και ο Δήμος Αθηναίων υποστηρίζει τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εμείς βρήκαμε φωτογραφίες του εικαστικού δρώμενου από όλο τον κόσμο - δεν περιορίζονται στα δέντρα και είναι εντυπωσιακές....

Διάβασε για μια εικαστικό που πλέκει ολόκληρους κόσμους...