H Ιταλίδα καλόγρια στη σκηνή με τον Ρίκι Μάρτιν!

02.06.2014
Στο Ιταλικό The Voice βρέθηκε ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής και τραγούδησε μεγάλες επιτυχίες του.

Η καλόγρια Κριστίνα Σκούτσια (Christina Scuccia) δεν έχει απλά ξετρελάνει τους θεατές με τη φωνή της και στο στυλ της, αλλά και τους απανταχού οπαδούς του The Voice με τα νάζια της. Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από την ημέρα που ξεκίνησε το ιταλικό The Voice. Τόσο η φωνή της όσο και η σκηνική της παρουσία έχουν εντυπωσιάσει κοινό και κριτική επιτροπή. Και τώρα η 25χρονη κκατάφερε να προκριθεί στον τελικό και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στις 5 Ιουνίου.

Η αδελφή Κριστίνα, που ανήκει στο τάγμα των Ουρσουλινών, ονειρευόταν από μικρή να γίνει τραγουδίστρια, αλλά η αφοσίωσή της στον Ιησού υπερίσχυσε. Ωστόσο, η αδυναμία της για το τραγούδι δεν σταμάτησε ποτέ, με αποτέλεσμα να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συμμετάσχει στο παιχνίδι κερδίζοντας την Ραφαέλα Καρά, τον ροκ τραγουδιστή Πιέρο Πελού, την ποπ τραγουδίστρια Νοέμι και τον ράπερ J-Ax, αλλά και το κοινό που παρακολουθεί τα γυρίσματα της εκπομπής.

Η εμφάνισή της στο ημιτελικό έκανε για άλλη μία φορά τους θεατές που βρίσκονταν στο πλατό να σηκωθούν όρθιοι και να ξεσαλώσουν. Τόσο, η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι τραγούδησαν με τον πασίγνωστο Ricky Martin (Ρίκι Μάρτιν) σε ένα ποτ πουρί από μεγάλες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό που βρισκόταν στο πλατό, αλλά και όλους όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή από το σπίτι τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αδελφή Κριστίνα που έχει κάνει όλη την Ιταλία να μιλά για το ταλέντο της τα κατάφερε και πέρασε στον τελικό του show την ερχόμενη Παρασκευή.

Δες το video:

Ε.Σ.