Προσοχή: Γητευτής απαλλάσσει από τα περιττά το γυναικείο φύλο

20.06.2014
Κορίτσιααα ο…. Μπαρόνε!! Αυτή η φράση θρύλος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και μάλιστα με διπλή ερμηνεία στην περίπτωση του Ιταλού φωτογράφου Νικολο Μπαρόνε (Niccolo Barone). H πρώτη ερμηνεία προκύπτει παρατηρώντας τη καινούρια δουλειά του, με τίτλο «Gratia Plena» η οποία είναι το δεύτερο μέρος του πρότζεκτ ονόματι «Aphrodite». Εδώ ο Μπαρόνε, «παρατηρεί τη γυναικεία μορφή σε ένα από τα επίπεδα του έρωτα και εστιάζει στη σωματική της συμμετοχή η οποία συνοδεύει την νοητική προετοιμασία για να επιτευχθεί ένα σχεδόν «θεικό» στάτους, οπού το σώμα και η συμπεριφορά της γυναίκας είναι αποτέλεσμα μυστηριωδών και προγονικών ψυχο-μηχανισμών»! Μην βιάζεστε να μας αποδώσετε τα εύσημα για την παραπάνω διατύπωση, απλά αντιγράψαμε το σκεπτικό του. Πάντως θα βρείτε και τις φωτογραφίες πολύ ατμοσφαιρικές , σε ασπρόμαυρα χρώματα, όπου η γυναικεία μορφή, συνήθως απαλλαγμένη από περιττά ρούχα, κυριαρχεί. Όσο για τη δεύτερη ερμηνεία της φράσης του τίτλου..αρκεί να δείτε μια προσωπική φωτογραφία του 36 χρονου Ιταλού.. Γ.Οικονόμου

Κορίτσιααα ο…. Μπαρόνε!! Αυτή η φράση θρύλος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και μάλιστα με διπλή ερμηνεία στην περίπτωση του Ιταλού φωτογράφου Νικολο Μπαρόνε (Niccolo Barone). H πρώτη ερμηνεία προκύπτει παρατηρώντας τη καινούρια δουλειά του, με τίτλο «Gratia Plena» η οποία είναι το δεύτερο μέρος του πρότζεκτ ονόματι «Aphrodite». Εδώ ο Μπαρόνε, «παρατηρεί τη γυναικεία μορφή σε ένα από τα επίπεδα του έρωτα και εστιάζει στη σωματική της συμμετοχή η οποία συνοδεύει την νοητική προετοιμασία για να επιτευχθεί ένα σχεδόν «θεικό» στάτους, οπού το σώμα και η συμπεριφορά της γυναίκας είναι αποτέλεσμα μυστηριωδών και προγονικών ψυχο-μηχανισμών»! Μην βιάζεστε να μας αποδώσετε τα εύσημα για την παραπάνω διατύπωση, απλά αντιγράψαμε το σκεπτικό του.
Πάντως θα βρείτε και τις φωτογραφίες πολύ ατμοσφαιρικές , σε ασπρόμαυρα χρώματα, όπου η γυναικεία μορφή, συνήθως απαλλαγμένη από περιττά ρούχα, κυριαρχεί.
Όσο για τη δεύτερη ερμηνεία της φράσης του τίτλου..αρκεί να δείτε μια προσωπική φωτογραφία του 36 χρονου Ιταλού..

Γ.Οικονόμου