Πρεμιέρα με Ινδία στο 4ο Athens Open Air Film Festival

03.09.2014
Το 4ο Athens Open Air Film Festival εξασφάλισε την avant – premiere της πιο feelgood ρομαντικής κομεντί, «Lunchbox»,, την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο Σινέ Ψυρρή, λίγο πριν βγει στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment.

Το «Lunchbox», το αφοπλιστικό ντεμπούτο του ινδικής καταγωγής Ρίτες Μπάτρα αποτελεί τον ορισμό της ποιοτικής feelgood ρομαντικής κομεντί, αιχμαλωτίζοντας ταυτόχρονα την εξωτική ατμόσφαιρα και τις μυρωδιές της Ινδίας! Μία γλυκύτατη ερωτική ιστορία δι' (ανορθόδοξης) αλληλογραφίας στη σημερινή Μουμπάι, υπηρετεί επάξια το ανθρώπινο σινεμά της καρδιάς!

Εδώ και 120 χρόνια στη Μουμπάι, κάθε πρωί, 5.000 Νταμπαβάλα (Dabbawallahs) - τοπικοί κούριερ φαγητού- παραδίδουν ζεστά γεύματα από την κουζίνα των νοικοκυρών στα γραφεία των συζύγων τους. Χάρη σε ένα λάθος, μια νεαρή γυναίκα θα βρεθεί να αλληλογραφεί με έναν μοναχικό υπάλληλο (ο σούπερ σταρ της χώρας, Ίρφαν Καν), ανταλλάσοντας καθημερινά μηνύματα μέσω των πακέτων φαγητού. Βοηθούν ο ένας τον άλλο να θυμηθούν και πάλι χαμένα όνειρα και η ζωή τους αλλάζει ριζικά…

Περισσότερες πληροφορίες: http://goo.gl/vhFYEC

-------------------------------------------------------------

Η «Πίσω Πόρτα» του Γιώργου Τσεμπερόπουλου – έχοντας κάνει πρεμιέρα στο 6ο Φεστιβάλ - Νύχτες Πρεμιέρας το 2000 -, συμπληρώνει το πρόγραμμα του του 4ου Athens Open Air Film Festival την Πέμπτη 4/09 στον πεζόδρομο του Δ. Αεροπαγίτου!

Μια ιστορία προσωπικής και κοινωνικής αναμόρφωσης, δοσμένη μέσα από το ανατρεπτικό χιούμορ και μία σειρά από μικρές και μεγάλες προσδοκίες, με τον μικρό πρωταγωνιστής να προσπαθεί να ωριμάσει και να ενηλικιωθεί απότομα στην Αθήνα του 1966.

Αθήνα, 1966. Ο μικρός Δημήτρης (Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου) χάνει τον πατέρα του και ο κόσμος του ανατρέπεται. Ξαφνικά πρέπει να γίνει το στήριγμα της μητέρας του (Αλεξανδριανή Σικελιανού), να αντιμετωπίσει την απειλή ενός πατριού (Χάρης Σώζος) και να αντιληφθεί πως το έφηβο σώμα του αλλάζει.

Περισσότερες πληροφορίες: http://goo.gl/eawdMZ

--------------------------------------------------------------

Όλες οι προβολές του φεστιβάλ ξεκινούν στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι προβολές πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ & www.visitgreece.gr.

Info:

4th Athens Open Air Film Festival
Ιούνιος – Σεπτέμβριος 2014
Είσοδος Ελεύθερη | Ώρα Έναρξης: 21.00

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ επισκεφτείτε το: www.cinemag.gr & www.aoaff.gr.