Το Neon party επιστρέφει στο Gagarin

05.09.2014
Το official NEON party επιστρέφει στο Gagarin 205 στις 6 Σεπτεμβριου 2014 με το πιο πολύχρωμο event για το ξεκινημα της season.

Οι All Together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασία με το Vodafone CU και την Paint Glow, την μεγαλύτερη εταιρία διοργάνωσης Neon party στην Ευρώπη, επιστρέφουν στον χώρο που καταξιώθηκε και δεν είναι άλλος από το Gagarin 205.

Το οfficial Neon party της Αθήνας με 9 συνεχόμενα sold out events επιστρέφει για να ξεκινησει μια δυνατη και πολυχρωμη season. Αυτη τη φορα, παρουσιάζουν τον Ολλανδο ταλαντουχο electro house παραγωγο, JUSTIN PRIME για πρώτη φορά στην Αθήνα.

O JUSTIN PRIME ειναι o συνθετης των dancefloor hits Cannonball (μαζι με τους Showtek), Thunderbolt και Poing με πολλες κυκλοφοριες σε τεραστιες δισκογραφικες οπως Musical Freedom, Spinnin’ Records, Def Jam, Dim Mak και Ultra Records.

Σα να μην έφτανε αυτό, μαζί τους ακόμα θα έχουν 1000 λίτρα ΝΕΟΝ χρώμα, glowsticks, neon @[null:#CUstickers] , νεροπίστολα, φουσκωτά και πολλές άλλες εκπλήξεις από το CU. Stay tuned γιατί τα επόμενα @[null:#CUstickers] θα βγουν από δικές σας ατάκες και προτάσεις!

Στα decks μαζί του θα βρίσκονται μέλη των γνωστότερων alternative ομάδων: STFU, YSP!WSY!, Not Sober, LesAnimaux, Enter the Void για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσικές: RnB , ΕDM , Big Room , Electro , Trap , Dubstep , DnB .

*“Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό t-shirt”. Τα Neon χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.

Info:
Που: Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πότε: 6 Σεπτεμβριου

Tickets
€6 Internet Presale
8€ on spot until 00:30, 10€ on spot after 00:30

Vodafone CU Users: FREE