Nέο άλμπουμ από τη Mary J Blige

09.09.2014
Η Mary J. Blige έχει για άλλη μία φορά ανατρεπτικές προσδοκίες και τις αποτολμά σε ένα νέο μουσικό έδαφος.

Το ‘The London Sessions’είναι ένα καταπληκτικό άλμπουμ, ένα βήμα μπροστά για αυτή την μεγάλη και παντοτινή καλλιτέχνιδα, και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας της Capitol Records”. Το εντυπωσιακό νέο της άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 2 Δεκεμβρίου από την Capitol Records.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Capitol Music Group, Steve Barnett, “η Mary J. Blige δημιούργησε ένα μοναδικό στο είδος του μείγμα από hip-hop και soul που έχει αναστατώσει τους fans για περισσότερα από 20 χρόνια, καθιστώντας την μία από τις πιο επιτυχημένες και επευφημημένες καλλιτέχνιδες σε κάθε είδος μουσικής. Το ‘The London Sessions’είναι ένα καταπληκτικό άλμπουμ, ένα βήμα μπροστά για αυτή την μεγάλη και παντοτινή καλλιτέχνιδα, και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα είναι ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας της Capitol Records”.

“Είναι όλο σχετικό με την μουσική σκηνή του Λονδίνου και είμαι ενθουσιασμένη που υπήρξα μέρος της, ηχογραφώντας το άλμπουμ μου” λέει η Blige. “Τα τραγούδια είναι ευχάριστα, θεραπευτικά και πολύ εκφραστικά. Είναι μία ωραία αλλαγή για εμένα και είμαι περήφανη για αυτό που κάναμε εδώ”. ”Το ‘The London Sessions’ είναι, πρώτον, το πιο θαρραλέο πράγμα, και δεύτερον, τόσο ειλικρινές” λέει ο Smith. Οι Disclosure προσθέτουν, “Είναι ο λόγος που άνθρωποι σαν την Mary είναι τόσο επιτυχημένοι – απλά δεν φοβούνται να αλλάξουν ολοκληρωτικά αυτό που κάνουν”.

H έλλειψη φόβου ώθησε την Blige στην ακμάζουσα μουσική κοινότητα του Λονδίνου, που την αγκάλιασε και την βοήθησε να δημιουργήσει ένα άλμπουμ που επιδεικνύει την πραγματική εξέλιξη μίας καλλιτέχνιδας. Κάθε συνεργάτης δούλεψε με την Blige και δημιούργησε ένα έργο καθοδηγούμενο από την μοναδική φωνή της. Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Επιπροσθέτως, ένα trailer που περιέχει μία ενδόμυχη ματιά στην πραγματοποίηση αυτού του άλμπουμ παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο Pitchfork σήμερα. Τα εκπληκτικά αποσπάσματα ακολουθούν την Blige στο μουσικό της ταξίδι στο Λονδίνο, από την αρχή μέχρι το τέλος, με την μουσική και την διαδρομή να προσφέρουν μία δυναμική οπτική του επερχόμενου άλμπουμ. Το ”The London Sessions” θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στις 23 Σεπτεμβρίου. Η Mary J. Blige θα εμφανιστεί στο iTunes Festival στην Μεγάλη Βρετανία στις 25 Σεπτεμβρίου. Με ένα ιστορικό οκτώ πολυπλατινένιων άλμπουμ, εννέα βραβείων Grammy (συν 31 εντυπωσιακές υποψηφιότητες), μία υποψηφιότητα για το βραβείο Golden Globe το 2012, και τέσσερα American Music Awards, η Blige είναι μία διεθνής superstar.

Και τα χρόνια που ακολούθησαν, η τραγουδίστρια/συνθέτης έχει προσελκύσει έναν έντονα αφοσιωμένο πυρήνα οπαδών – ο οποίος ευθύνεται για την ώθηση των διεθνών πωλήσεων, σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια άλμπουμ.