Οι 5 αμαρτίες της μπλαζέ θεάς Lana Del Rey [photos+vds]

12.07.2014
Η φωνή της συνδυάζει τη μελαγχολία με τη χλιδή και οι ρομαντικοί θαυμαστές της την αγαπούν γιατί πρότυπά της είναι πρόσωπα που έχουν ... πεθάνει σε νεαρή ηλικία, όπως: ο Έλιοτ Σμιθ, η Έιμι Γουάινχαουζ, η Μέριλιν Μονρόε, ο Τζεφ Μπάκλεϊ...

Η 31χρονη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι (Lana Del Rey) ξεκαθαρίζει πως δεν είναι μια συνηθισμένη λολίτα της διεθνούς μουσικής σκηνής είναι τραγουδοποιός με άποψη και το να γράφει μουσική είναι ιεροτελεστία... και βάζει τα μεταξωτά και να φυσάει. Καπνίζει, πίνει πολύ καφέ, τρώει σοκολάτες και πίτσα και έχει έλκος...

Η Λάνα έχει γεννηθεί πάνω στο θερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του έτους, όταν ο ήλιος βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του ουρανού. Το 2010 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της άλμπουμ, που έχει πουλήσει επτά εκατομμύρια αντίτυπα (and still counting), ενώ εκατομμύρια θαυμαστές της κλικάρουν τα βίντεο κλιπ της στο Youtube και τα post της στα social media.

Μετά τον πρόσφατο ντόρο που έγινε με τη διαρροή βίντεο του Μέριλιν Μάνσον όπου φαίνεται να βιάζεται - θέαμα που προκάλεσε αντιδράσεις και καταδικαστικά σχόλια - ιδού οι πέντε αμαρτωλοί λόγοι για τους οποίους μας την σπάει η Λάνα. Οι υπόλοιποι - για τους οποίους τη συμπαθούμε - είναι τα... τραγούδια της.

Νο1:

Το κομμάτι «Fucked my way to the top» είναι αλήθεια, διότι σύμφωνα με τις δηλώσεις της το έχει κάνει, αλλά δεν της βγήκε όπως περίμενε: «Είναι σαν να λέω πως ξέρω τι σκέφτεσαι για μένα και υπαινίσομαι αυτό ακριβώς στους στίχους. Έχω κοιμηθεί με πολλούς άντρες της μουσικής βιομηχανίας, αλλά κανένας δε με βοήθησε να βγάλω δίσκο» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Complex.

Νο2:

Η δήλωσή της: «Μακάρι να ήμουν ήδη νεκρή. Έτσι αισθάνομαι και αν δεν συνέβαινε δε θα το έλεγα. Θα φοβόμουν μόνο αν ήξερα πως πλησιάζει ο θάνατος». Ο δημοσιογράφος που πήρε τη δήλωσε έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό και της είπε να μην λέει τέτοια πράγματα.

Η 21χρονη κόρη του αδικοχαμένου Κερτ Κομπέιν και της Κάρτνεϊ Λαβ την έκραξε και δικαίως: «Ο θάνατος νέων μουσικών δεν είναι κάτι που πρέπει να το ωραιοποιείς. Δε θα γνωρίσω ποτέ τον πατέρα μου γιατί πέθανε νωρίς και είναι κάτι πολύ δυσάρεστο γιατί ο κόσμος το θεωρεί κουλ» έγραψε η Φράνσις στο twitter με mention στη Λάνα, ενώ αργότερα συμπλήρωσε πως τη θεωρεί πολύ ταλαντούχα για να χαραμίσει τη ζωή της.

Νο3:

Έκλεισε ένα νεκροταφείο για να κάνει συναυλία. Το Hollywood Cemetery - βέβαια - δεν είναι ένα συνηθισμένο νεκροταφείο, αφού γίνονται συχνά κινηματογραφικές προβολές και συναυλίες και σχεδόν σε όλους τους τάφους υπάρχουν διάσημα ονόματα όπως ο Σεσίλ ΝτεΜιλ (Cecil B.DeMille) και ο Βαλεντίντο (Valentino). Αλλά οκ, τι θέλει να μας πει το κορίτσι ότι θέλει να στρώσει δρόμο για το ... επέκεινα;

Νο4:

Εντάξει, στο νούμερο τέσσερα βάζουμε το βίντεο με τον βιασμό. Πολύ καλλιτεχνικό, αλλά too much. Η Λάνα βιάζεται στα πλάνα που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από ένα βίντεο για το κομμάτι «No Reflection» του Marilyn Manson. Στις σκηνές του βίντεο η διάσημη 29χρονη τραγουδίστρια φαίνεται να βιάζεται άγρια από άγνωστο άντρα. Η Λάνα λέει ότι δεν έχει σχέση με τη διαρροή.

No5:

Τα χείλη σήμα κατατεθέν της Λάνα. Καιρό τώρα θέλουμε να γράψουμε ότι πιστεύουμε ότι είναι προϊόν κάποιας πλαστικής και δεν είχαμε την ευκαιρία να το πούμε. Οι χειλάρες της Λάνα, αμαρτωλές μεν, ψεύτικες δε!

Last but not least, η Λάνα Ντελ Ρέι ήταν το πρόσωπο του περιοδικού Maxim για Δεκέμβριο 2014 - Ιανουάριο 2015.


Επιμέλεια Χριστίνα Τσατσαράγκου