Ο Μόρισεϊ φεύγει από τη σκηνή όταν τον χλευάζουν για τον καρκίνο [vds]

24.11.2014
Ο 55χρονος βετεράνος των The Smiths που πρόσφατα αποκάλυψε ότι παλεύει με τον καρκίνο, αντιμετώπισε χλευαστικά σχόλια σε συναυλία του στην Πολωνία από θεατή που βρισκόταν κοντά στη σκηνή.

Πολλοί θεατές φώναζαν στο Μόρισεϊ «Σε αγαπάμε», «Είσαι τέλειος», αλλά μεταξύ αυτών κάποιος του φώναξε κάτι σχετικό με τον καρκίνο. Ο Βρετανός ρόκερ απάντησε: «Είναι τώρα αστείο αυτό; Δεν είναι και τόσο ευγενικό αυτό» και μετά από λίγο αποχώρησε από τη σκηνή, χωρίς να ξαναγυρίσει.

Είκοσι πέντε μόλις λεπτά άντεξε επάνω στη σκηνή, ο Morrissey στη συναυλία που έδωσε την περασμένη Τετάρτη στην Πολωνία. Σε ένα σόλο του κιθαρίστα αποχώρησε και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα τον ξαναδούν στη σκηνή ... εκείνος δεν βγήκε ποτέ!

Έπειτα από μισή ώρα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν στον κόσμο ότι η συναυλία διακόπηκε και οι θεατές έφυγαν απογοητευμένοι. Ανάμεσα τους και ένας θαυμαστής του Morrissey που ταξίδεψε από το Λονδίνο για να δει τον αγαπημένο του καλλιτέχνη από κοντά. «Κάποιος του φώναξε κάτι σχετικά με τον καρκίνο και εκείνος ζήτησε από την ασφάλεια να τον διώξουν. Μετά έφυγε από τη σκηνή και δεν ξαναγύρισε» είπε ο φαν του.

Ο τραγουδιστής θα παίξει στο Λονδίνο στις 29 Νοεμβρίου, ενώ τον αναμένουμε με ανυπομονησία και εδώ στην Ελλάδα στις 5 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do.