Ο θρύλος των Pink Floyd «τα χώνει» στους Times: Μας κάνουν κουμάντο κλέφτες και απατεώνες!

04.05.2015
Αφού δημιούργησε ντόρο, κατακρίνοντας τον Robbie Williams για την απόφασή του να τραγουδήσει στο Tελ Αβίβ, ο Ρότζερ Γουότερς «τα βάζει» με σύσσωμη τη μουσική βιομηχανία, μιλώντας για «κλέφτες» και «απατεώνες» στη μουσική βιομηχανία της νέας ψηφιακής εποχής .

Σε δηλώσεις του στους Times ο θρυλικός μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd εκμυστηρεύεται ότι δεν μπορεί να καταλάβει καθόλου το νέο καθεστώτος της «Silicon Valley» στη νέα εποχή της ψηφιακής μουσικής και πως αισθάνεται πολύ τυχερός που η δική του καριέρα χτίστηκε σε άλλες εποχές.

«Νιώθω πολύ προνομιούχος που γεννήθηκα το 1943 και όχι το 1983 ώστε να είμαι αναγκασμένος να συναναστρέφομαι τους τύπους που έχουν καταλάβει σήμερα την μουσική βιομηχανία, που έζησα την εποχή πριν συμβεί ακόμα το φαινόμενο της Silicon Valley μαζί με όλες του τις συνέπειες,όταν ακόμα μπορούσες να ζήσεις γράφοντας τραγούδια και παίζοντας τα στον κόσμο».

Και συνεχίζει: «Την εποχή που όλοι αυτοί οι κλέφτες δεν είχαν χωθεί ανάμεσα στους καλλιτέχνες ληστεύοντας και το τελευταίο cent από τα χρήματα που δικαιούνται».

Στην ερώτηση αν βλέπει κάποιο reunion για την θρυλική μπάντα απαντάει:

«Σε καμία περίπτωση. Η ζωή όλο και μικραίνει και όσο πιο κοντά φτάνεις στο τέλος της ο χρόνος γίνεται ολοένα και πιο πολύτιμος και κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι απόλυτα αφιερωμένος στο να κάνεις μόνο τα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω».

Χ.Τ.