Τι θα λέγατε για λίγη...Grappa;

29.10.2003
Το "Grappa's", μια ιδέα του διάσημου και αναγνωρισμένου Μάστερ Σεφ Ντονάλντο Σοβιέρο, πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην Ιταλία, επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και το Χονγκ - Κονγκ
Το "Grappa's", μια ιδέα του διάσημου και αναγνωρισμένου Μάστερ Σεφ Ντονάλντο Σοβιέρο, πήρε σάρκα και οστά για πρώτη φορά στην Ιταλία, επεκτάθηκε σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και το Χονγκ - Κονγκ και από εκεί ταξίδεψε μέχρι και την Αλάσκα!

Φέτος, συνεργάζεται με την Αθηνά και τον Φάνη Παπακώστα (τη νέα γενιά της οικογένειας). Στο Κολωνάκι, στην οδό Σπευσίππου 30, εκεί που πρωτομαγείρεψε σπιτική πάστα για τους Αθηναίους, ανοίγει το Grappa's την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία απλή προσιτή ιταλική εκδοχή σε όλες τις εκφάνσεις. Ποικίλες και λιτές γεύσεις ιταλικής τρατορίας, που γεμίζουν το στομάχι χωρίς να αδειάζουν την τσέπη και τα αγαπημένα ιταλικά ποτά (γκράπα, σαμπούκα, λιμονσέλο, μαρτίνι, κ.α.) σε "δυνατούς" συνδυασμούς!

Το Grappa's στο Κολωνάκι, είναι το κατάστημα - πιλότος μιας μεγάλης αλυσίδας ιταλικών εστιατορίων που φιλοδοξεί να κατακτήσει την Ελλάδα, με ποιότητα στο φαγητό και τις καλές τιμές που συνδυάζονται με το άψογο σέρβις και το μοναδικό περιβάλλον. Η ανάπτυξη του franchise θα γίνει από τον "Όμιλο Παπακώστα" που έχει δημιουργήσει τα εστιατόρια Casa di Pasta, Silver Star, Cubanita και Red Marrakesh.