Σχετικά μικρό πέος

09.03.2014
Στην αρχη δεν εχω προβλημα αλλα οταν υγρανθω αρκετα ειναι σαν να μην το νιωθω μεσα μου...

Γεια σου θεια μου! Ειμαι 22 ετων και με το αγορι μου ειμαστε μαζι 4 μηνες. Το προβλημα μου ειναι οτι εχει μικρο πεος 13-13.5 ποντους και σχετικα λεπτο. Στην αρχη δεν εχω προβλημα αλλα οταν υγρανθω αρκετα ειναι σαν να μην το νιωθω μεσα μου. Εκεινη τη στιγμη θελω να βαλω καποιο δαχτυλο μου μεσα ταυτοχρονα να νιωθω πιο γεματη η να χρησιμοποιουμε καποιο ερωτικο βοηθημα αλλα φοβαμαι μη με παρεξηγησει. Τι μου προτεινεις να κανω και πως να του το πω χωρις να νιωσει ασχημα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ιωάννα μου, κρύβε λόγια... Καλύτερα να μην του πεις κάτι, γιατί ήδη εκείνος ξέρει ότι υστερεί ελαφρώς σε σχέση με τον μέσο όρο και το μόνο που θα πετύχεις είναι να τον κάνεις να νιώσει σκουπίδι -κάτι που θα μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για την ερωτική σας ζωή αλλά και τη σχέση σας.

Αυτό που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να δοκιμάσεις διαφορετικές στάσεις οι οποίες θα βελτιώσουν πολύ την αισθαντικότητα σου κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, αλλά και να εισάγεις στο παιχνίδι έναν δονητή με τον οποίο μπορείς να παίζεις με την κλειτορίδα σου για ενίσχυση της απόλαυσης. Άλλωστε τα ερωτικά βοηθήματα τέτοιου τύπου χρησιμοποιούνται ευρύτατα και από ζευγάρια χωρίς θέματα μεγέθους και δεν αποτελούν κάποιου είδους προσβολή για τον παρτενέρ σου. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσετε ότι κι εκείνος απολαμβάνει τη χρήση του δονητή, καθώς οι παλμοί μεταδίδονται και στα δικά του γεννητικά όργανα εντείνοντας την ηδονή του.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις κατάλληλες στάσεις, μπορείς να διαβάσεις στο σχετικό αφιέρωμα του WomenOnly, "Οι καλύτερες στάσεις για πέη-φασολάκια", το οποίο περιγράφει με ακρίβεια την κάθε τεχνική και πώς να την εφαρμόσεις.
Καλή ανάγνωση και καλή διασκέδαση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ