Δύσκολη θέση

11.03.2014
Τον βολεύει η στάση να είμαι εγώ από πάνω συνέχεια και όταν πάμε να αλλάξουμε στάση ξενερώνει εύκολα και του "πέφτει"

Θεία Λουκία γειά σου! Είμαι 21 χρονών και έχω εδώ και 1,5 μήνα σχέση με έναν συνομήλικο μου. Περνάω τέλεια μαζί του μέχρι στιγμής και ταιριάζουμε πολύ. Το θέμα μου όμως είναι ότι εγώ είμαι πιο έμπειρη στο σεξ από αυτόν γιατί είχα 2 σχέσεις με λίγο μεγαλύτερους και πιο έμπειρους και έχω άλλη άνεση στο παιχνίδι του σεξ. Το αγόρι μου το καταλαβαίνω ότι κάποιες φορές αγχώνεται και κομπλάρει τον βολεύει η στάση να είμαι εγώ από πάνω συνέχεια και πολλές φορές όταν πάμε να αλλάξουμε στάση ξενερώνει εύκολα και του "πέφτει" . Μπορώ να κάνω κάτι; Να του πω κάτι; Με τρόπο του ανέφερα να κάνουμε κι άλλες στάσεις ή ότι άλλο σκέφτεται, λέει οκ αλλά πάλι κάνουμε το ίδιο πράγμα, εγώ από πάνω. Τον θέλω παρα πολύ και μόνο που με φιλάει λιώνω, είναι παρα πολύ καλός, δίνει βάση στα προκαταρκτικά και στο αν ευχαριστήθηκα εγώ, δε θέλω να τον χάσω. Τι να κάνω και πως να του μιλήσω γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα. Βοήθησε με σε παρακαλώ... Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, σιγά το λεπτό θέμα! Ο φίλος σου απλά έχει καλομάθει στην ξάπλα και φοβάται μήπως δεν "τα καταφέρει" σε άλλη στάση. Πιθανότατα αυτό συμβαίνει γιατί σ' αυτή τη στάση κάνατε έρωτα τις πρώτες φορές και καθώς τα αρσενικά είναι πλάσματα της συνήθειας, έχει κολλήσει εκεί.

Εξήγησε του λοιπόν σε ανύποπτο χρόνο, εκτός κρεβατιού, ότι είναι εντελώς βαρετό να κάνετε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια στο κρεβάτι και ότι λαχταράς κάτι διαφορετικό. Για να κάνεις πιο δελεαστική την ιδέα της αλλαγής, πρότεινε του μια εξίσου δελεαστική στάση, όπως αυτή στα τέσσερα (με εκείνον από πίσω εννοείται) η οποία του χαρίζει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων σε σχέση με το ιεραποστολικό και θα ξυπνήσει τα ζωώδη ένστικτα του.

Επί του πρακτέου, δεν χρειάζονται μεγάλες εισαγωγές στο θέμα. Απλά, την επόμενη φορά που θα βρίσκεστε σε ερωτική φάση, πριν την πράξη, ψιθύρισέ του στο αυτί πόσο θέλεις να σε πάρει στα τέσσερα κι όλα θα... πάρουν τον δρόμο τους. Αν πάλι εκείνος δεν παίρνει από λόγια, εκεί που είσαστε αγκαλιασμένοι πρόσωπο με πρόσωπο ενώ θα έχει ανάψει πριν τη διείσδυση, γύρισε του την πλάτη χωρίς προειδοποίηση και οδήγησε το πέος του στο σωστό σημείο. Τώρα, αν χάσει τη στύση του για λίγο, δεν χρειάζεται να το κάνεις θέμα γιατί γρήγορα θα την ξαναβρεί, ιδιαίτερα αν τον βοηθήσεις λίγο με μια ιδέα στοματικού.

Βέβαια, αν και πάλι αρνείται να συνεργαστεί, απλά κόψε του το σεξ για λίγο καιρό, σαν "τιμωρία", μέχρι να αναγκαστεί να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η ποικιλία στο κρεβάτι και να προσαρμοστεί αναλόγως.

Αφού έχεις αναλάβει τον ρόλο της "δασκάλας", είναι στο χέρι σου να του δείξεις τον σωστό δρόμο και να τον κατευθύνεις με την κατάλληλη ενθάρρυνση και με έμπρακτα παραδείγματα. Άλλωστε, όπως λένε, "μ' όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις". Κάτι που σημαίνει ότι για την ώρα και μέχρι να πάρει εκείνος μπροστά, εσύ είσαι εκείνη που πρέπει να παίρνει τις πρωτοβουλίες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ