Απωλεια στυσης

13.03.2014
Ο αντρας μου εχει απωλεια στυσης και λεει πως ειναι ψυχολογικο. Λεει πως θα το λυσει μονος. 2 χρονια ομως δεν λυνεται...

Γεια σας θεια Λουκια. Διαβαζω τις συμβουλες σας και πραγματικα ειναι πολυ ενδιαφερουσες. Θα ηθελα να ρωτησω.Ο αντρας μου εχει απωλεια στυσης λεει πως ειναι ψυχολογικο. Ομως αρνειτε καθε ειδους βοηθεια. Λεει πως θα το λυσει μονος. 2 χρονια ομως δεν λυνεται. Πως θα τον πεισω να παει σε γιατρο; Μηπως θα επρεπε να παω πρωτα εγω; Και σε τι γιατρο να παω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ευρυδίκη μου, όπως καταλαβαίνεις και μόνη σου, το πρόβλημα του άντρα σου δεν πρόκειται να λυθεί με την υπομονή. Βλέπεις, η απουσία στύσης μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, από ψυχολογικούς (όπως άγχος) ή συναισθηματικούς (απιστία), μέχρι και οργανικά προβλήματα (κυκλοφοριακό, διαβήτης κ.ά.) τα οποία δεν έχει νόημα να προσπαθήσουμε να αναλύσουμε μέσα από αυτή τη στήλη.

Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι να έρθεις σε επαφή με κάποιο σεξολογικό κέντρο, όπως το Ελληνικό Σεξολογικό Ινστιτούτο, το οποίο θα χειριστεί συντονισμένα το πρόβλημα από κάθε επιστημονική άποψη.

Φυσικά, το να επικοινωνήσεις μόνη σου μαζί τους δεν πρόκειται να φέρει κάποιο άμεσο αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να αποτελέσει την αρχή και να σου δώσει κάποιες ιδέες για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση πιο μεθοδικά και ουσιαστικά.

Σου εύχομαι καλή τύχη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ