Εντονη σεξουαλικη επαφη πονος

29.03.2014
Τις τελευταιες μερες μετα το σεξ με ποναει η μητρα καθως και κατα τη διαρκεια οταν ειναι εντελως μεσα.

Καλησπερα σας θα ηθελα να σας αναφερω καποιους προβληματισμους μου οσον αφορα το σεξ. Αν και ολοκληρωσα πρωτη φορα πριν 1.5 μηνα το σεξ εξαρχης ηταν πολυ εντονο. Ο συντροφος μου χρησιμοποιει αρκετη δυναμη κατα τη δειαρκια της ερωτικης πραξης η οποια μπορει να επαναληφθει μεσα στη μερα 4 με 5 φορες κι σχεδον μερα παρα μερα. Τις τελευταιες μερες μετα το σεξ με ποναει η μητρα καθως και κατα τη διαρκεια οταν ειναι εντελως μεσα. Πιο πολυ με ανυσηχει το μετα . Ειναι φυσιολογικο να ποναω , υπαρχει περιπτωση τραυματισμου λογω του εντονου σεξ; Ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγγελίνα μου, κάνε και λίγο κράτει και πες στον σύντροφο σου να είναι πιο προσεκτικός στις κινήσεις του. Προφανώς και υπάρχει περίπτωση να τραυματιστείς από το έντονο σεξ, ιδιαίτερα όταν γίνεται πολύ συχνά μ' αυτόν τον τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, μπορεί να πάθεις τραχηλίτιδα, δηλαδή να δημιουργηθεί πληγή ή ερεθισμός στον τράχηλο της μήτρας, κάτι που απαιτεί ειδική θεραπεία και μπορεί να σε αναγκάσει να απέχεις από το σεξ υποχρεωτικά για κάποιον καιρό.

Στο εξής λοιπόν, φρόντισε να σταματάς τον σύντροφο σου κάθε φορά που σε πονάει, μέχρι να μάθει ότι οι κανονικές γυναίκες δεν είναι πορνοστάρ για να ανέχονται τα πάντα αδιαμαρτύρητα. Και αν συνεχίσεις να πονάς ακόμα και με τις πιο ήπιες επαφές σας, σίγουρα θα πρέπει να εξεταστείς από γυναικολόγο, γιατί είναι πολύ πιθανόν να την έχεις πατήσει ήδη και να χρειάζεσαι τη θεραπεία που λέγαμε.