6 Χρόνια 0 οργασμοί!

05.04.2014
6 χρόνια τώρα δεν έχω βιώσει κατά το σεξ οργασμό αλλά έντονο πόνο και τσούξιμο της μήτρας παρότι ο σύντροφός μου προσέχει...

Καλησπέρα! Είμαι με τον σύντροφό μου τα τελευταία 6 χρόνια. Όταν γνωριστήκαμε αυτός ήταν 17 και εγώ ήμουν 15 και η πρώτη μας σεξουαλική επαφή έγινε 1,5 χρόνο μετά. Χωρίς λοιπόν προηγούμενες ολοκληρωμένες σχέσεις (κανένας από τους δύο) δεν γνώριζα τι πραγματικά είναι ο οργασμός. Μετά από συζητήσεις με φίλες μου και μετά από προσωπική ανακάλυψη του σώματός μου κατάλαβα τι σημαίνει οργασμός. 6 χρόνια τώρα δεν έχω βιώσει κατά το σεξ οργασμό αλλά έντονο πόνο και τσούξιμο της μήτρας παρότι ο σύντροφός μου προσέχει πάρα πολύ κάθε φορά και είναι πολύ γλυκός πάντα. Ως εκ τούτου φοβάμαι πολύ πλέον το σεξ αλλά αρκούμε μόνο στον αυνανισμό! Τι να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γωγώ μου, όταν νιώθεις πόνο ή άλλες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του σεξ λογικό είναι να μην μπορείς να το απολαύσεις. Όμως, το να πονάς πάντα δεν είναι φυσιολογικό, γι' αυτό θα πρέπει να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο, για να βρεις και να θεραπεύσεις την αιτία του προβλήματος. Το πιθανότερο είναι ότι πάσχεις από κάποια κολπική μόλυνση, αλλά καιρός είναι μετά από έξι χρόνια ταλαιπωρίας να πάρεις και μια επιστημονική γνώμη.

Από εκεί και πέρα, αφού πάψεις να πονάς, τίποτα δεν σε εμποδίζει να αυνανίζεσαι την ώρα του συντροφικού σεξ, παράλληλα με τη διείσδυση και να καταφεύγεις στις ίδιες φαντασιώσεις που ξέρεις ότι σε διεγείρουν.

Βλέπεις, όπως πολλά πράγματα που κάνουμε με το σώμα μας, έτσι και η απόλαυση του σεξ είναι κατά πολύ θέμα συνήθειας. Όταν λοιπόν θα αρχίσεις να συνδέεις μέσα στο μυαλό σου το συντροφικό σεξ με την ηδονή και θα έρχεσαι ευκολότερα σε οργασμό, σταδιακά θα ανακαλύψεις ότι ο παράλληλος αυνανισμός δεν σου είναι και τόσο απαραίτητος κι ότι μπορείς να απολαύσεις την ερωτική πράξη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Μια άλλη ιδέα είναι να βάλεις στο παιχνίδι κάποιο σεξουαλικό βοήθημα (βλ. δονητή), ο οποίος είναι σίγουρο ότι θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη σεξουαλική απόλαυση και των δυο σας.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να ανακαλύψεις για ποιο λόγο πονάς και να τον εξαλείψεις. Αλλιώς δεν θα δεις φως, είτε μ' αυτόν τον σύντροφο, είτε με οποιονδήποτε άλλον.