Σεξ... πόσο;

21.04.2014
τα πάμε πολυ καλά και ειδικά στο κρεβάτι υπέροχα! Κάνουμε σεξ τουλάχιστον μια φορα την ημέρα και κάποιες φορές και περισσότερες (οταν μπορούμε και κοιμάται ο μικρός).

Θεία λουκια γεια σου, ειμαι 30 χρόνων και ειμαι παντρεμένη εδώ και 4χρονια. Έχουμε και ενα παιδάκι 1 έτους. Με τον άντρα μου τα πάμε πολυ καλά και ειδικά στο κρεβάτι υπέροχα! Κάνουμε σεξ τουλάχιστον μια φορα την ημέρα και κάποιες φορές και περισσότερες (οταν μπορούμε και κοιμάται ο μικρός). Σε κάποιους που το εχω πει μου είπαν οτι ειναι πολυ και θα βρεθούμε μετά και ο άντρας μου δεν θα με θέλει καθόλου μετά και τέτοια... Εσυ τι νομίζεις;

Ηλιάνα μου, νομίζω ότι αυτοί που σου λένε αυτά τα πράγματα στην καλύτερη περίπτωση είναι γεμάτοι προκαταλήψεις για το σεξ και στη χειρότερη σε ζηλεύουν τρελά -ή μπορεί και τα δύο.

Αντίθετα μ' αυτά που ακούς, το γεγονός ότι έχετε ενεργή και έντονη σεξουαλική ζωή με τον άντρα σου είναι πολύ καλό για τη σχέση σας. Εκείνος δεν πρόκειται να σε βαρεθεί. Μάλιστα, όσο περισσότερο το κάνετε τόσο περισσότερο θα σε θέλει.

Ίσως λοιπόν να μην είναι και τόσο καλή ιδέα να συζητάς αυτό το θέμα με τρίτους, καθώς φαίνεται ότι δεν είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τη χαρά σου...