Μου ζητανε μονο σεξ αλλα εγω ειμαι παρθενα

16.04.2014
Οσους γνωριζω μου ζητανε μονο σεξ και τιποτα αλλο. Δεν μπορω να σταυρωσω μια σχεση της προκοπης.

Θεια λουκια σου εχω ξανα στειλει.... Περιμενω απαντηση σου πως κ πως... Ειμαι σε αδιεξοδο... Θα κλεισω τα 20 σε 3 μηνες κ δεν εχω ολοκληρωσει ακομα και πια το νιωθω σαν τεραστιο προβλημα που θελω να ξεμπερδευω. Γτ πιστευω πως δεν θα με περιμενει κανεις. Οσους γνωριζω μου ζητανε μονο σεξ και τιποτα αλλο. Δεν μπορω να σταυρωσω μια σχεση της προκοπης. Εχω αρκετο καιρο να κανω σχεση και δεν ξερω τι φταιει. Μου λενε συχνα πως τουσ βγαζω μονο το σεξουαλικο και τιποτα αλλο. Ομως εγω ειμαι εντελως διαφορετικη θελω σχεση. Θελω να ερωτευτω να νιωσω ετοιμη κ σιγουρη για να κανω κατι. Μηπως ομως πρεπει να αλλαξω τακτικη και να προχωρησω πρωτα μπας και μου βγει σχεση; Αλλα ποιος θα κατσει εαν μαθει πως δεν ειχα αλλη εμπειρια; Εχω αρχισει και αγχωνομαι πολυ. Δεν μπορω να καταλαβω γτ μου πεφτουν τετοια ατομα ειμαι τοσο ατυχη πια; Πως πρεπει να το χειριστω ολο αυτο; Να περιμενω τον καταλληλο η να τολμησω να προχωρησω αμεσως στο σεξ; Απαντα μου σε παρακαλω, θελω μερικες συμβουλες.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κωνσταντίνα μου, αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου γενικότερα και όχι μόνο στον ερωτικό τομέα, θα πρέπει να πάψεις να ψειρίζεις τη μαϊμού και να περιμένεις να δημιουργηθούν οι ιδανικές συνθήκες για να κάνεις το επόμενο βήμα.

Δεν αντιλέγω ότι ο συνδυασμός της πρώτης φοράς με έναν συναρπαστικό έρωτα αποτελεί έναν πολύ ελκυστικό συνδυασμό, όμως, δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσεις στο παρασύνθημα.

Μ' αυτό δεν εννοώ ότι θα πρέπει να πας με τον πρώτο τυχόντα που θα βρεις μπροστά σου, αλλά ότι όταν εμφανιστεί κάποιος που σε έλκει ερωτικά, διαθέτει μια σοβαρότητα και σου εμπνέει μια στοιχειώδη εμπιστοσύνη ως χαρακτήρας, θα πρέπει αφήσεις ελεύθερο το ένστικτο σου και να κάνεις αυτό που προστάζει το σώμα σου, κι όχι το μυαλό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ