Πονος στο σεξ

25.04.2014
Ποναω προς τα πανω προς τη κοιλια λες και νιωθοντας οτι πιεζεται κατι μεσα μου και μαλιστα παλιοτερα αμα δεν σταματουσαμε και αφηνα τον εαυτο μου να πιεστει με το που τελειωναμε πεθαινα στο πονο και λυγιζα.

Καλησπερα ! Χρειαζομαι την συμβουλη σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω περι τη σεξουαλικη επαφη... Ειμαι 17 χρονων και τα εχω με ενα αγορι ισα με μενα 2 χρονια. Προχωρησαμε μαζι σε ολα τα βηματα μεχρι που ολοκληρωσαμε (παει αρκετος καιρος). Κανεις απο τους δυο μας δν ειχε κανει κατι με αλλον προηγουμενως! Τις περισσοτερες φορες κατα την επαφη ποναω παρα πολυ σε σημειο να σταματαμε. Ποναω προς τα πανω προς τη κοιλια λες και νιωθοντας οτι πιεζεται κατι μεσα μου και μαλιστα παλιοτερα αμα δεν σταματουσαμε και αφηνα τον εαυτο μου να πιεστει με το που τελειωναμε πεθαινα στο πονο και λυγιζα. Μια μερα πριν λιγο καιρο εγινε η πραξη και εγω δεν πονεσα καθολου. Ηταν η πρωτη φορα που ενιωσα τοσο την ευχαριστηση και καθολου τον πονο σαν να ενιωσα απλα και μονο την ηδονη. Απο κει και περα ομως σε αποσταση μικρου διαστηματος το καναμε αλλες δυο φορες και παλι πονος και μαλιστα αυτη τη φορα ανεξηγητα εβγαλα και λιγο αιμα. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω. Εχω ανυσηχησει πολυ και το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να παω σε γυκαικολογο γιατι δεν εχω πει στη μαμα μου οτι εχω προχωρησει και ουτε θελω ειναι η αληθεια. Ελπιζω να μπορεσετε να με βοηθησετε στο προβλημα μου ευχαριστω. Με εκτιμηση!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αριάδνη μου, κανονικά το σεξ δεν πονάει. Αν πονάς, σημαίνει ότι κάτι δεν κάνετε σωστά ή ότι έχεις κάποια μόλυνση. Στην πρώτη περίπτωση, μπορεί να βιάζεστε να προχωρήσετε στη διείσδυση πριν ερεθιστείς αρκετά, ή εκείνος να κάνει πολύ έντονες κινήσεις ή να διεισδύει πολύ βαθιά και για να λυθεί το πρόβλημα θα πρέπει να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στα προκαταρκτικά (φιλιά και χάδια στα γεννητικά όργανα) και να τον σταματάς κάθε φορά που κάνει κάτι που σε πονάει.

Αν όλα αυτά δεν λειτουργήσουν, ή αν ξαναδείς αίμα τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείς έναν γυναικολόγο, γιατί είναι πολύ πιθανό από την κακή πρακτική που ακολουθούσατε μέχρι τώρα να σου έχει δημιουργηθεί κάποια τραχηλίτιδα, η οποία χρειάζεται εξειδικευμένη θεραπεία.