Θελω τοσο πολυ να κανω σεξ -δεν με νοιαζει αν πληγωθω

03.06.2014
Οταν ημουν στα 15 με πλησιαζαν αγορια για σεξ αλλα εγω ημουν μαμοθρευτο και δεν πηγαινα. Τωρα ομως δεν με πλησιαζει κανενας.

Καλημερα!! Πηρα το θαρρος να σου στειλω αυτο το μηνυμα. Ειμαι 18 χρονων. Ειμαι ακομα παρθενα. Βλεπω συνεχεια πορνο ταινιες να δω πως γινεται το σεξ... Οταν ημουν στα 15 με πλησιαζαν αγορια για σεξ αλλα εγω ημουν μαμοθρευτο και δεν πηγαινα. Ουτε μετανιωνω για αυτο... Τωρα ομως δεν με πλησιαζει κανενας. Ειμαι σε απογνωση... Θελω τοσο πολυ να κανω σεξ δεν με νοιαζει αν πληγωθω η οχι. Με νοιαζει να κανω σεξ. Φιλες δεν εχω να πεις οτι μπορω να βγω ενα βραδυ να βρω καποιον... Τι να κανω; Μονη μου δεν θελω να κανω σεξ με δονητη. Προτιμω την πρωτη φορα να γινει με κανονικο ανδρα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Απ' ότι καταλαβαίνω, για να μην έχεις φίλες ούτε καν για να βγείτε παρέα, πρέπει να έχεις ένα θέμα με τις κοινωνικές σχέσεις γενικότερα κι όχι μόνο με τ' αρσενικά. Θα πρέπει λοιπόν να δουλέψεις αυτό το κομμάτι πρώτα και ν' αρχίσεις να κοινωνικοποιείσαι (μέσα από τη σχολή σου, τη δουλειά, κάποιο άθλημα ή χόμπι που μπορεί να κάνεις ή ν' αρχίσεις), πριν φτάσεις να βρεις κάποιον για να κάνετε σεξ.

Βλέπεις, οι άντρες "μυρίζονται" από μακριά την απόγνωση και δεν πλησιάζουν, καθώς φοβούνται να μην μπλέξουν σε αδιέξοδες σχέσεις και με την έλλειψη εμπειρίας που έχεις μια τέτοια πιθανότητα δεν είναι αμελητέα. Επιπλέον αν μένεις σε μικρό μέρος και κινείσαι στον ίδιο κύκλο, μπορεί να έχεις χαρακτηριστεί "χαμηλοβλεπούσα" από τους συνομηλίκους και γι' αυτό να μην σε πλησιάζουν πια.
Όπως κι αν έχει το πράγμα, θα πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι σαν άνθρωπος γενικότερα και να δείχνεις κάποιο ενδιαφέρον για τους άλλους, ώστε ν' αρχίσουν κι οι άλλοι να δείχνουν ενδιαφέρον για σένα.

Τώρα, οι πορνοταινίες πράγματι σου δίνουν μια ιδέα για το πώς γίνεται το σεξ από τεχνική άποψη, αλλά μόνο μια ιδέα, γιατί παρουσιάζουν τις γυναίκες ως "αντικείμενα προς κατανάλωση", πάντα έτοιμες να ικανοποιήσουν τον άντρα, χωρίς δικές τους επιθυμίες. Στην πραγματική ζωή είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, πολύ πιο ανθρώπινα και φορτισμένα συναισθηματικά και από αυτή την άποψη οι πορνοταινίες δεν είναι καλός σύμβουλος.

Για παράδειγμα, οι περισσότεροι κανονικοί άντρες δεν έχουν τόσο μεγάλα πέη, ούτε δεν μπορούν να κρατηθούν για ώρες ολόκληρες σε στύση, ή μπορεί να είναι κάπως αδέξιοι στις κινήσεις τους και να μην ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Οι γυναίκες από την άλλη, έχουν κι εκείνες τις δικές τους επιθυμίες που μπορεί να μην ταυτίζονται πάντα με αυτό που επιθυμεί ο άντρας, μπορεί κάποιες φορές να μην είναι πρόθυμες για σεξ, ή να δυσκολεύονται να φτάσουν σε οργασμό ή να μην φτάνουν καθόλου και χίλια δυο άλλα που δεν έχει νόημα να αναλύσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, για να εκτονώσεις την σεξουαλική ένταση που σε βασανίζει, ο αυνανισμός (με ή χωρίς δονητή, δεν έχει σημασία) θα σε βοηθήσει πολύ. Έτσι θα γνωρίσεις το σώμα σου ώστε να ξέρεις τι σε φτιάχνει και θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένη όταν έρθει εκείνη η ώρα που θα βρεθείς στο κρεβάτι με κάποιον άντρα. Άλλωστε, μπροστά στην αναβροχιά, καλό και το χαλάζι...