Έχω θέμα με το μεγεθος

08.06.2014
Οι γυναικες το αποκαλουν τεραστιο και εγω νοιωθω αβολα. Ποια η γνωμη σου;

Θεια Λουκια γεια σου εχω θεμα με το μεγεθος μου ειμαι 21 ετων και το μεγεθος περναει τα 25 εκατοστα. Οι γυναικες το αποκαλουν τεραστιο και εγω νοιωθω αβολα. Ποια η γνωμη σου; Ειμαι περηφανος που εχω ενα τετοιο μεγεθος αλλα νοιωθω αβολα γιατι οταν το βλεπουν λες και βλεπουν κατι εξωπραγματικο; Ευχαριστώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάριε μου, ουκ εν τω πολλώ το ευ, αλλά εν τω ευ το πολύ… Καταλαβαίνω ότι είσαι περήφανος για το μέγεθος σου, δεδομένου ότι έχεις ανατραφεί σε έναν πολιτισμό που κυριαρχείται από την ιδέα ότι το μεγαλύτερο ίσον και καλύτερο και όπου οι πορνοστάρ (θηλυκοί κι αρσενικοί) λειτουργούν ως μέτρο σύγκρισης για μια μεγάλη μερίδα σύγχρονων νέων. Ωστόσο, στην πραγματική ζωή ένα αντικειμενικά μεγάλο μέγεθος όπως το δικό σου, μπορεί να αποδειχτεί εξίσου προβληματικό όσο κι ένα μικρό, αφού σε τακτική "χρήση" μπορεί να γίνει εξαιρετικά άβολο και κουραστικό για τη θηλυκή πλευρά.

Προκειμένου να αποφύγεις αυτόν τον σκόπελο λοιπόν, θα πρέπει να φροντίσεις να καλλιεργήσεις την τεχνική σου ως εραστής, ώστε να εξασφαλίσεις ότι η εκάστοτε σύντροφος σου θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη να σε "υποδεχτεί" χωρίς να υποφέρει. Γιατί αν μεν εκείνη είναι επαρκώς ερεθισμένη και υγρή, θα μπορέσει να σε βολέψει χωρίς πρόβλημα. Αν όμως η συνεύρεση σας γίνει βιαστικά και πρόωρα, η όλη εμπειρία μπορεί να αποδειχτεί πολύ δυσάρεστη για εκείνη.

Βλέπεις τα μεγάλα εργαλεία χρειάζονται και μεγάλη μαστοριά για να αποδώσουν το βέλτιστο αποτέλεσμα, καθώς στο σεξ δεν ισχύει ότι "το εργαλείο κάνει τον μάστορα" αλλά ακριβώς το αντίθετο.