Δεν ξερω τι να κανω :(

10.06.2014
Ενω στα προκαταρκτικα καταφερνει να με αναβει υπερβολικα πολύ, στο κυριως πιατο ειναι τουλαχιστον απογοητευτικα τα πραγματα.

Λοιπον, αρχικα θελω να πω πως ημουν σε σχεση με ενα αγορι ο οποιος ηταν και ο πρωτος μου και ηταν αρκετα μεγαλος [19εκ]. και η αληθεια ειανι πως απολαμβανα τον ερωτα μαζι του στο 100% χωρις να εχω ξεκαθαρισει μεσα μου αν αυτο το οφειλα στο μεγεθος του, στην εμπειρια του ή στην καλη χημεια που ειχαμε σε αυτον τον τομεα! Ηαν 3μιση χρονια μεσαλυτερος μου και εμπειρος! Το θεμα ειναι πως τωρα ειμαι με ενα αλλο παιδι, και εχουμε προχωρησει και εχω παρατηρησει πως συγκριτικα, ειναι και μικροτερος και λεπτοτερος. Προς το παρον το χουμε κανει 3 φορες και ενω στα προκαταρκτικα καταφερνει να με αναβει υπερβολικα πολύ, στο κυριως πιατο ειναι τουλαχιστον απογοητευτικα τα πραγματα. Δεν ξερω τι να κανω. Τι να αλλαξω και γιατι μενω πιο ανικανοποιητη απο ποτε και σκεφτομαι οτι ισως φταει οτι με τον πρωτο μου ημουν ερωτευμενη και ειχαμε βρει ο ενας τα κουμπια του αλλου ενω με αυτο το παιδι απλα περναμε τον χρονο μας χωρις να λεω οτι δεν μαρεσει :( Περιμενω την απαντηση σας :/

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, το μέγεθος είναι μόνο μία από τις παραμέτρους που καθορίζουν την ερωτική απόλαυση και όχι η πιο σημαντική. Όπως υποψιάζεσαι ήδη, το συναίσθημα και ο ψυχικός δεσμός βαραίνουν πολύ περισσότερο σε συνδυασμό με τη συνήθεια που είναι εξίσου καθοριστική για την συνολική ικανοποίηση που παίρνουμε από το σεξ. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και η τεχνική κι η εμπειρία του καθενός από τους συντρόφους, οι οποίες εκ των πραγμάτων βελτιώνονται με τον χρόνο.

Συνεπώς, πρέπει να πάψεις να συγκρίνεις τις επιδόσεις του πρώην και του νυν, να κάνεις υπομονή και να συγκεντρωθείς στην εμπειρία που ζεις τώρα. Φυσικά θα βοηθούσε πολύ περισσότερο το να ένιωθες ερωτευμένη με το τωρινό αγόρι σου, αλλά αφού έχεις αποφασίσει να μείνεις μαζί του για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να δώσεις χρόνο στο σώμα σου και στην ψυχή σου για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Ταυτόχρονα θα σε βοηθήσει πολύ το να πειραματιστείς με νέες στάσεις, τεχνικές και φαντασιώσεις για να ανακαλύψεις από μόνη σου τι σε ευχαριστεί και τι όχι, ώστε να μπορείς να καθοδηγήσεις τον σύντροφο σου και να μην τα περιμένεις όλα από εκείνον για να ικανοποιηθείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ