Επειγοντως βοηθεια: Δεν χωράει χρονο!

17.06.2014
Πως θα την κάνω να ανάψει πολύ, σε σημείο δηλαδή να μου πει από μόνη της πάμε στο κρεβάτι;

Θεία λουκεια καλησπέρα, είμαι 15 χρονών, τα έχω φτιάξει με μια κοπελιά και σε 2 ημέρες θα βρεθουμε μετά από λίγο καιρό. Της είπα από το fb πως θέλω να το κανουμε αυτή μου είπε στην αρχή δεν ξέρω και μετά από λίγο μου είπε ναι θέλω.. Ήθελα να σε ρωτήσω επήδει και αυτή και εγώ είμαστε παρθένοι και ειδικά αυτή είναι ντροπαλή, πως θα την κάνω να ανάψει πολύ, σε σημείο δηλαδή να μου πει από μόνη της πάμε στο κρεβάτι; Επειδή έχουμε πει ότι θα ξεκινήσουμε από τον καναπέ με φιλιά και άλλα τέτοια. Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω πως να της πω να μου πάρει πιπα, επειδή μου λέει ότι δε ξέρει και ότι πιο πολύ σιχαίνεται... Επίσης ένα βασικό που ήθελα να σου πω είναι ότι είναι λίγο χοντρή και δε ξέρω τη στάση να προτιμήσω μπορείς να μου πεις; Επίσης ήθελα να σου πω ότι τον έχω 15 και 5 χιλιοστά. Είναι μεγάλος; Όχι μόνο για το κορίτσι μου, γενικά ρωτάω.. Και μου είναι χοντρός..... Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο και το βασικότερο, πως να την ικανοποιήσω από την αρχή που θα φιλιομαστε μέχρι και τότε που θα τελειώσω; Α, ξέχασα σύμφωνα με αυτό το μήκος του πέους μου τη προφυλακτικο να πάρω, τι μέγεθος, δηλαδή μεσαιο; Και να είναι με ραβδωσεις για την πρώτη φορά στην κοπέλα μου; Σε ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς διότι σε 2 μέρες θα βρεθουμε και θέλω να ξέρω τι θα κάνω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αγαπητέ μου, ρωτάς και θέλεις πολλά και μαζεμένα και βιάζεσαι πολύ. Ως γνωστόν, όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα, ενώ όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Δεν μπορεί από εκεί που δεν το έχεις κάνει ποτέ σου και η κοπέλα είναι άβγαλτη, να τη μεταμορφώσεις σε πύραυλο του σεξ και να στη στείλεις στα ουράνια –είναι σαν να θέλεις να τρέξεις πριν μάθεις να περπατάς πρώτα. Αγάλι-αγάλι το φιλί, να 'χει και νοστιμάδα λοιπόν.

Έπειτα, ξέχνα τι είπατε μέσω φέισμπουκ: αυτές οι δουλειές δεν γίνονται στο μιλητό, κατόπιν προσυνεννόησης, αλλά έρχονται φυσικά, καθώς προχωράει η γνωριμία και δημιουργείται οικειότητα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν βλέπονται από κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν θα την δεις με το καλό τώρα, ξεκίνα με τα προκαταρκτικά, δηλαδή αγκαλιές, φιλιά και χάδια στο στήθος, στα γεννητικά όργανα και τους γλουτούς, προχώρα στον αμοιβαίο αυνανισμό κι αφού θα έχετε εξασκηθεί και οι δύο αρκετές φορές, σε διαφορετικές συναντήσεις σας σ' αυτά όλα και θα έχετε νιώσει πραγματικά άνετα μεταξύ σας και ο καθένας με το σώμα του άλλου, τότε μπορείς ν' αρχίσεις να σκέφτεσαι και το κολπικό σεξ και ίσως στο στοματικό (αν εκείνη συμφωνεί).

Όσο για το πέος σου, μια χαρά είναι, ούτε μικρό ούτε μεγάλο, ενώ τα προφυλακτικά πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχουν μεγέθη ως επί το πλείστον, οπότε μην αγχώνεσαι. Αυτά για αρχή. Για τις ραβδώσεις τέλος, άσε τις για αργότερα, όταν θα έχεις πάρει τον αέρα της ερωτικής πράξης και θα θέλεις κάτι πιο πικάντικο για δοκιμή. Μέχρι τότε μείνε στα βασικά, όπως είπαμε παραπάνω.