Ντροπιάστηκα μέχρι θανάτου και θέλω να εξαφανιστώ

24.06.2014
Με είδε ο πατέρας μου τυχαία να αυτοϊκανοποιούμαι...

Θεία Λουκία έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Σήμερα με είδε ο πατέρας μου τυχαία να αυτοϊκανοποιούμαι και ντροπιάστηκα πάρα πολύ! Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω τόση ντροπή που θέλω να πεθάνω. Ξέρω ότι τα πράγματα μεταξύ μας δεν θα είναι ίδια, αφού θα νιώθει ντροπιασμένος για εμένα, και δεν θα μπορώ ούτε κι εγώ να τον κοιτάξω στα μάτια. Σε παρακαλώ, βοήθησέ με δεν ξέρω τι να κάνω πια. Παρεπιμπτόντως να πω ότι είμαι 16. Απάντηαέ μου όσο πιο γρήγορα μπορείς σε παρακαλώ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, ο πατέρας σου δεν είδε τίποτα που να μην μπορούσε να υποθέσει και από μόνος του ότι συμβαίνει ήδη. Βλέπεις, ο πατέρας σου πιθανότατα γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για τη γυναικεία σεξουαλικότητα από όσα μπορεί να νομίζεις και λογικά, δεν αποτελεί έκπληξη για εκείνον ότι νιώθεις την ανάγκη να εκτονώσεις την σεξουαλική σου ενέργεια μ' αυτόν τον τρόπο.

Καταλαβαίνω βέβαια ότι ήταν μια πολύ αμήχανη στιγμή για σένα –όπως θα ήταν για τον καθένα στη θέση σου- όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την ξεχάσεις εντελώς και να συνεχίσεις την ζωή σου κανονικά. Απλά φρόντιζε στο εξής να κλειδώνεις την πόρτα όταν αποφασίζεις να χαρείς τόσο προσωπικές στιγμές με τον εαυτό σου, για να μην ξαναζήσεις τόσο δυσάρεστες εκπλήξεις.