Προσβολή;

15.07.2014
Μου είπε πως πρέπει να ξυριστώ σε ολόκληρη την ευαίσθητη περιοχή... Τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω τώρα;

Αγαπητή θεία Λουκία, καλησπέρα. Πρόσφατα γνώρισα κάποιον και περνάω καλά μαζί του, και αν και βγαίναμε μόνο τρεις μέρες ολοκληρώσαμε. Όλα καλά. Την επόμενη μέρα όμως μου είπε πως πρέπει να ξυριστώ σε ολόκληρη την ευαίσθητη περιοχή, όμως μου το είπε με τρόπο που εγώ θίχτηκα. Με καλόπιασε και μου πέρασε, όμως δεν μου είπε τίποτα του τύπου "έλα πλάκα σου έκανα". Δεν ζήτησε καν συγνώμη. Σαν να μην το είπε ποτέ. Τι υποτίθεται πως πρέπει να κάνω τώρα; Να ξυριστώ για να μην με ξαναπροσβάλει ή να μην το κάνω από πείσμα; Πάνω απ' όλα το σώμα μου είναι δικό μου, έτσι δεν είναι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Λίζα μου, δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκες. Ο τύπος έχει ένα συγκεκριμένο γούστο ως προς τη γυναικεία αποτρίχωση κι εσύ κάποιο άλλο. Το πιθανότερο είναι ότι βλέπει πολλές τσόντες κι έχει εθιστεί σ' αυτή την αισθητική. Αυτό όμως δεν σε υποχρεώνει να του κάνεις το χατίρι. Όπως εκείνος δεν θα ήταν υποχρεωμένος να ξυρίσει το σώμα του ή το πρόσωπο του αν προσπαθούσες να του το επιβάλεις με το καλημέρα σας, το ίδιο ισχύει και για σένα.

Επιπλέον, αν ξυριστείς αυτή τη στιγμή, θα δείξεις πολύ απελπισμένη κι εξαρτημένη από τη γνώμη του και θα του περάσεις το μήνυμα ότι μπορεί να σε χορεύει στο ταψί όπως θέλει.

Το καλύτερο είναι λοιπόν να μείνεις όπως είσαι, όχι από πείσμα αλλά γιατί το ξύρισμα της μικρής σου περιοχής δεν είναι κάτι που θέλεις εσύ η ίδια για τον εαυτό σου. Στο κάτω-κάτω, αν εκείνος δεν σε θέλει όπως είσαι και δεν ενδιαφέρεται για το πώς αισθάνεσαι η ίδια για το σώμα σου, σημαίνει ότι δεν σε σέβεται ως άνθρωπο και δεν θα μπορέσετε να κάνετε χωριό ούτως ή άλλως.

Αν πάλι μπορέσετε να κάνετε χωριό και μετά από κάποιους μήνες σού έρθει η όρεξη να το δοκιμάσεις, είτε από περιέργεια, είτε για να τον ευχαριστήσεις, αυτός είναι άλλος λογαριασμός και τότε μπορείς να το ξανασκεφτείς.

Για την ώρα όμως δεν χρειάζεται να δώσεις σημασία. Έχε όμως τα μάτια σου ανοιχτά και για άλλες περίεργες συμπεριφορές του, γιατί φαίνεται ότι ο άντρας αυτός έχει πολύ θράσος και είναι κι αγενής από πάνω.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ