Ερωτικο βοηθημα

23.07.2014
Θα ηθελα να δοκιμασω κατι μεγαλυτερο απο του φιλου μου με την παρουσια του χωρις να τον κοροϊδευω

Αγαπητη μου θεια εδω και ενα χρονο εχω σχεση με ενα παιδι. Αυτος 27 εγω 22. Τα πηγαινουμε πολυ καλα σε ολους τους τομεις. Σε μια συζητηση που ειχα με τις φιλες μου αναφερθηκε οτι σχεδον ολες εχουν καποιο δονητη (αρκετα μεγαλο σε μεγεθος) σπιτι τους κρυφα απο τα αγορια τους. Το θεμα μου ειναι οτι μου εχει μπει αυτη η ιδεα και εμενα χωρις να νιωθω ανικανοποιητη απο το αγορι μου (και δεν εχει προβλημα μεγεθους). Απλως θα ηθελα να δοκιμασω κατι μεγαλυτερο απο του φιλου μου με την παρουσια του χωρις να τον κοροϊδευω και χωρις απαραιτητα να μειωσουμε χρονο απο το σεξ μεταξυ μας. Φυσικα και δεν σκεφτομαι να παω με καποιον αλλον. Η ερωτηση μου ειναι πως να του το φερω χωρις να νιωσει ασχημα και μειονεκτικα γιατι ειλικρινα τον θελω παρα πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Άννα μου, το καλύτερο είναι να τον ρωτήσεις πώς θα του φαινόταν η ιδέα να βάλετε στο ερωτικό σας παιχνίδι έναν δονητή, χωρίς όμως να αναφερθείς στο θέμα του μεγέθους και τον κομπλάρεις άνευ λόγου και αιτίας. Πες του απλά ότι έχεις περιέργεια να δοκιμάσεις ένα τέτοιο "βοήθημα", χωρίς να το κάνεις και θέμα αν αρνηθεί.

Άλλωστε, δεδομένου ότι έχετε ήδη μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι η έξτρα απόλαυση προκαλείται περισσότερο από τον ερεθισμό της κλειτορίδας σου μέσω του δονητή την ώρα της διείσδυσης κι όχι από την εισαγωγή του στον κόλπο σου αντί για το αληθινό "εργαλείο".

Βέβαια γούστα είναι αυτά και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα ανταποκριθεί το σώμα σου σε ένα νέο είδος διέγερσης. Σε κάθε περίπτωση, το όφελος δεν θα είναι μόνο δικό σου, αφού κι εκείνος θα νιώθει εντονότερη απόλαυση από τις δονήσεις που θα μεταδίδονται στο πέος του από σένα, αλλά και από τους οργασμούς σου, οι οποίοι σίγουρα θα δώσουν έναν νέο νόημα στην έννοια "εκρηκτικό σεξ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ