Τι θα σκεφτει εκεινος;

24.07.2014
Αν το αγορι που θα προχωρησω αηδιασει με το αιμα; Αν δεν τον νοιαξω εγω και με πονεσει μονο για να ευχαριστηθει εκεινος;

Θεια Λουκια χρειαζομαι επειγοντως βοηθεια! Ειμαι παρθενα και σκεφτομαι τη πρωτη μου φορα. Εγω νοιωθω καπως ετοιμη αλλα οχι με το αγορι που ειμαι αυτη τη στιγμη. Αν το αγορι που θα προχωρησω αηδιασει με το αιμα; Αν δεν τον νοιαξω εγω και με πονεσει μονο για να ευχαριστηθει εκεινος; Αν στα προκαταρκτικα (στοματικο) δειξω πολυ προστυχη και... τσουλα; Αν αρχισει και το λεει απο 'δω κι απο 'κει και μου βγει το ονομα; Σε παρακαλω βοηθησε με γιατι ολα αυτα τα φοβαμαι πολυ. Μενω σε επαρχιακη πολυ και ειναι πολυ ευκολο να σου βγει το ονομα. Ειμαι 15 και φοβαμαι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ιωάννα μου, τα ψάρια στη θάλασσα και το τηγάνι στη φωτιά… Είναι σαφές ότι δεν είσαι έτοιμη για να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο της ερωτικής σου ζωής και γι' αυτό είναι περιττό να βασανίζεσαι από αυτά τα ερωτήματα.

Βλέπεις, όταν είσαι πραγματικά έτοιμη να κάνεις σεξ με διείσδυση, δεν θα σε νοιάζουν όλα αυτά, γιατί η ανάγκη σου να προχωρήσεις θα είναι μεγαλύτερη από τον φόβο σου. Εννοείται ότι καλό θα ήταν να διαλέξεις και κάποιο αγόρι που να σε εκτιμάει και να εμπιστεύεσαι αρκετά, ώστε να ξέρεις ότι θα σεβαστεί τις προσωπικές στιγμές σας και να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και την όλη φάση.

Αυτό είναι κι ένα καλό μέτρο για να ξέρεις κατά πόσο αυτός ο κάποιος, όταν βρεθεί, θα είναι ο κατάλληλος με τον οποίο αξίζει να μοιραστείς μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για σένα.

Μέχρι τότε μπορείς να φαντασιώνεσαι όσο θέλεις την πρώτη σου φορά και να δημιουργείς από ένα διαφορετικό σενάριο κάθε φορά, χωρίς όλες αυτές τις τρομακτικές λεπτομέρειες που βάζεις με το μυαλό σου αυτή τη στιγμή.

Βέβαια, να θυμάσαι πως όταν έρθει εκείνη η ώρα όλα μπορεί να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά απ' ό,τι τα έχεις φανταστεί και να είναι εξίσου μοναδικά και υπέροχα, ή και όχι τόσο υπέροχα αλλά οπωσδήποτε μοναδικά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ