Πήγαμε σπίτι του και μου έδειξε όλα αυτά τα περίεργα μαστίγια σχοινιά χειροπέδες και άλλα τέτοια και μου εξήγησε πως...

Θεια Λουκια με λενε Σαντυ ειμαι 19 χρονων και πρόσφατα γνώρισα εν αγόρι 23 ετών στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Στην αρχή ολα πηγαίναν πολύ καλά ήμασταν μαζί ένα μηνα μέχρι να μου πει πως εχει κάποια διαφορετικά γούστα από τα συνηθισμένα στο σεξ. Μου είπε λοιπόν πως η προηγούμενη σχέση του ήταν σχέση BDSM δηλαδή σαδομαζοχιστικη και μου είπε αν θελω να δοκιμάσω και εγώ στην αρχή έμεινα έκπληκτη, μπορώ να πω πως τον φοβήθηκα κιόλας αλλά το ξανασκεφτηκα και είπα ναι μετά από δυο μέρες. Πήγαμε σπίτι του εφόσον μένει μόνος του και μου έδειξε όλα αυτά τα περίεργα μαστίγια σχοινιά χειροπέδες και άλλα τέτοια και μου εξήγησε πως θα κάνω οτι μου πει χωρίς να λέω τίποτα και οτι αν πονέσω η δεν θέλω άλλο μπορώ να πω σταμάτα και θα σταματήσει. Το κάναμε και στην αρχή μου άρεσε και το ξανακαναμε αρκετές φόρες και το κάνουμε ακόμα. Θεία Λουκια αυτό ειναι παράνομο ή το θεωρείτε τρελό η κάτι τέτοιο; Αν μπορείτε απαντήστε μου ευχαριστώ πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σάντυ μου, όταν ο σαδομαζοχισμός και τα παιχνίδια υποταγής αποτελούν τον κυρίαρχο τρόπο σεξουαλικής έκφρασης –κι όχι απλά ένα είδος περιστασιακού πειραματισμού χάριν ερωτικής ποικιλίας- εντάσσονται στις παραφιλίες, δηλαδή στις σεξουαλικές πρακτικές που παρεκκλίνουν του μέσου όρου, ή του συνηθισμένου και που στο παρελθόν χαρακτηρίζονταν διαστροφές.

Οι παραφιλίες γενικότερα είναι διαφόρων ειδών, κάποιες από τις οποίες μπορεί να είναι παράνομες (π.χ. παιδοφιλία, επιδειξιμανία) και κάποιες όχι, αφού περιορίζονται μόνο στα άτομα που εμπλέκονται οικειοθελώς σε αυτές χωρίς να επηρεάζουν τη ζωή άλλων ανθρώπων.

Συγκεκριμένα ο σαδομαζοχισμός και τα παιχνίδια υποταγής δεν είναι παράνομα, εφόσον εφαρμόζονται με την αυθόρμητη συναίνεση των σεξουαλικών συντρόφων με σκοπό την αμοιβαία τους ευχαρίστηση. Βέβαια, όταν σε κάποιες περιπτώσεις ο σαδισμός ξεφύγει από τα όρια και απειλήσει τη ζωή ή τη σωματική και ψυχική ακεραιότητα εκείνου στον οποίο εξασκείται, τότε παίρνει εγκληματικό χαρακτήρα και γίνεται παράνομος. Όμως, απ' ότι καταλαβαίνω στην περίπτωση σας δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο.

Τώρα το πόσο "τρελό" είναι κάτι τέτοιο, εξαρτάται από το πώς το εισπράττει και πώς το βιώνει ο καθένας. Γενικά μιλώντας και πάλι, εφόσον κάποιος νιώθει ευχάριστα κατά τη διάρκεια του σαδομαζοχιστικού παιχνιδιού ή των φαντασιώσεων κι αυτό το παιχνίδι ή οι φαντασιώσεις περιορίζονται στη σεξουαλική έκφραση δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού.

Αν όμως αυτές οι συμπεριφορές ξεφεύγουν από τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας και επεκτείνονται στην ευρύτερη προσωπική και κοινωνική ζωή των εμπλεκόμενων, προκαλώντας προβλήματα στις σχέσεις τους και στην αρμονική συνύπαρξη τους με τους άλλους, τότε μπορούμε να μιλήσουμε για ένα είδος "τρέλας", ή καλύτερα ψυχικής διαταραχής που χρειάζεται την παρέμβαση ειδικού.

Συνοψίζοντας, όσο η συγκεκριμένη σεξουαλική πρακτική σε ευχαριστεί και σε βοηθάει να απολαμβάνεις περισσότερο την ερωτική πράξη, δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Αν πάλι κάποια στιγμή νιώσεις ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα, σου προκαλεί άγχος, ή σε οδηγεί σε αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σου, δεν έχεις παρά να σταματήσεις να την εφαρμόζεις και απλά να γυρίσεις σελίδα στην σεξουαλική σου ζωή. Με άλλα λόγια, περί ορέξεως… κολοκυθόπιτα.