Δεν ξέρω κόλπα

22.09.2014
Εχει πει σε κοντινή μου φίλη οτι έχει ξενερώσει με ολο αυτο και πως δεν περνάει τόσο καλα... Δεν μπορω να καταλάβω που ακριβώς είναι το λάθος μου...

Θεια Λουκία. Καλησπέρα!!!! Η ώρα είναι δύσκολη....χρειάζομαι την βοηθεια σας. Με το αγόρι μου ειμαστε μαζι εδω και λιγο καιρό και υπάρχει ενα προβλημα...ΤΟ ΣΕΞ! Γενικότερα λογω της ηλικιας μου (16) και των λίγων εμπειριών νιώθω οτι δεν εχω απελευθερωθεί ετσι ωστε να κάνω τα λεγόμενα ''κόλπα'' ετσι ώστε να προσφέρω ευχαρίστηση και σε εκείνον. Μέχρι στιγμης αυτο το καταφέρνει μονο αυτός. Εχει πει σε κοντινή μου φίλη οτι έχει ξενερώσει με ολο αυτο και πως δεν περνάει τόσο καλα... Δεν μπορω να καταλάβω που ακριβώς είναι το λάθος μου... Μου ειπαν να αφεθώ ελεύθερη να αφήσω το συναισθημα να ζήσω την στιγμή και να μην ειμαι κουμπωμένη και αυτο έκανα! Όμως μάλλον απο την πολύ άφεση... καθόμουν απλως ξαπλωμένη σαν ''κολώνα'' και ολη την δουλειά την έκανε εκείνος. Δεν ξέρω τι να κανω... Σας παρακαλώ αν δείτε το μηνυμα μου πείτε μου την άποψη σας... Δεν θέλω να τον χασω! Ευχαριστω πολύ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μμμ... Σαν πολλές απαιτήσεις έχει αυτό το αγόρι από μια 16χρονη κοπέλα... Μην μασάς! Αν είναι να τον χάσεις, σίγουρα δεν θα τον χάσεις γι' αυτό. Αν όντως εκείνος έχει πει τέτοια πράγματα, είναι απλά δικαιολογίες για να καλύψει τη δική ασχετοσύνη. Βλέπεις, αν πραγματικά ξέρει τι θέλει και ενδιαφέρεται να συνεχίσει μαζί σου, μπορεί να στο ζητήσει και να σου δείξει πώς να το κάνεις.

Σίγουρα πάντως, δεν είναι αυτές κουβέντες για να λέει σε κοντινές σου φίλες κι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε θα πρέπει να τον χωρίσεις εσύ, γιατί δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη διακριτικότητα και ευγένεια απέναντι σου και δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Αν πάλι δεν τα λέει εκείνος, αλλά είναι η "φίλη" σου που σου βάζει λόγια για σε κομπλάρει και να τσακωθείς μαζί του, τότε θα πρέπει να την κόψεις από φίλη γιατί θέλει απλά να σε βλάψει.

Αυτό είναι που πρέπει να διαλευκάνεις, γιατί αυτό είναι το πραγματικό σου πρόβλημα και όχι το πώς ανταποκρίνεσαι στο κρεβάτι. Ρώτα τον λοιπόν στα ίσια αν όντως είπε αυτά τα πράγματα στη φίλη σου κι αναλόγως πράττεις.