Προβλημα στο σεξ

24.09.2014
Ενω απολαμβανω πολυ το σεξ μαζι του δεν καταφερνω να ολοκληρωσω παντα.

Θεια λουκια μου καλησπερα κ συγχαρητηρια για τη στηλη σ κ τα αρθρα σου που μας εχουν διαφωτισει τοσο καιρο κ συνεχιζουν ν το κανουν... Επειτα απο πολυ σκεψη αποφασισα να απευθυνθω σε σενα γιατι δεν ξερω κανεναν π να μπορει να με βοηθησει... Ειμαι εναμιση χρονο με ενα παιδι εκεινος 25 εγω 18 και ηταν ο πρωτος μου. Ενω απολαμβανω πολυ το σεξ μαζι του δεν καταφερνω να ολοκληρωσω παντα. Υπαρχουν φορες που εκεινος ασχολειται ωρες με μενα αλλα αγχωνομαι κιολας κ μετα απο λιγη ωρα τον σταματαω γιατι νοιωθω οτι δεν θα τελειωσω. Ολες τις φορες π εχω τελειωσει ενω το κανουμε γινεται με εκεινον μεσα μου κ τ χερι μ στην κλειτοριδα μου. Οταν το κανει εκεινος παντα πλησιαζω αλλα δεν φτανω! Επειτα μ μιλησε μια φιλη μ για το squirting κ του ειπα να το δοκιμασουμε αλλα δεν ειχε επιτυχια. Τον αγαπαω τοσο πολυ και φοβαμαι μην εχω καποιο προβλημα εγω. Εκεινος ειναι κ εμπειρος κ ειχε πολλες γυναικες στ κρεβατι του κ ντρεπομαι γιατι νιωθω λιγοτερο γυναικα. Τελος ακουω τις φιλες μ μιλανε για πολλαπλους κιολας οργασμους κ ζηλευω. Τι μπορει να φταιει; Συγνωμη για το μεγαλο μ μηνυμα αλλα ειμαι τοσο αγχωμενη. Θα περιμενω με ανυπομονησια απαντηση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ελισάβετ μου δεν έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα, ούτε υπολείπεσαι σε σύγκριση με τις "άλλες γυναίκες". Εφόσον έχεις βρει τι δουλεύει για σένα στο σεξ, συνέχισε να το κάνεις χωρίς να συγκρίνεις τον εαυτό σου με καμία και με τίποτα. Η κάθε γυναίκα –αλλά κι ο κάθε άντρας- έχει τις δικές του, μοναδικές προτιμήσεις και όλες είναι εξίσου αποδεκτές και καλοδεχούμενες.

Επιπλέον είσαι πολύ φρέσκια συνολικά στον τομέα των σεξουαλικών σχέσεων και θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο μέχρι να συνηθίσεις απόλυτα την εμπειρία της ερωτικής πράξης από σωματική άποψη και να αρχίσεις να ανακαλύπτεις νέα ηδονικά μονοπάτια. Υπομονή λοιπόν: η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα.

Όσο για αυτά που λένε οι φίλες σου, μπορείς να τα ακούς βερεσέ. Η κάθε μία κι ο κάθε ένας μπορεί να λένε ό,τι θέλουν στους άλλους και να κοκορεύονται για τις σεξουαλικές επιδόσεις τους, αλλά εσύ να θυμάσαι ότι τις περισσότερες φορές μιλάνε για τους ευσεβείς πόθους τους και για πράγματα που έχουν δει στις τσόντες κι όχι για ό,τι τους συμβαίνει στην πραγματικότητα. "Βαρέλι που βροντάει, είναι άδειο", δηλαδή κι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν μεγάλο στόμα και δεν διστάζουν να κάνουν βούκινο την προσωπική τους ζωή.

Χαλάρωσε συνολικά και θα δεις ότι όταν πάψεις να βάζεις στόχους στο κρεβάτι, η κάθε εμπειρία σου θα γίνεται μαγικά όλο και πιο απολαυστική. Το σεξ δεν είναι άθλημα, ούτε αγώνας δρόμου. Το σεξ είναι μια αισθησιακή εμπειρία που μοιράζεσαι όπως ένα ταξίδι χωρίς πρόγραμμα ούτε και συγκεκριμένο προορισμό.