Προβλημα στο σεξ: δεν τελειωνει

02.10.2014
Τον φτανω στην ολοκληρωση αλλα ξαφνικα δν μπορει και μου λεει πως δεν φταιω εγω

Γεια σας, εχω ενα θεμα με τ αγορι μου: ειμαστε 2 χρονια μαζι κ στον 1,5 χρονο περίπου το καναμε απλα το θεμα ειναι πως ενω εχω κανει τις σκηνες κ γενικα περιποιουμαι τον εαυτο μου δεν εχω καταφερει να ολοκληρωσει ουτε με π!π@ (σορρυ) αλλα κ γενικα τιποτα. Ξερω πως μονος του τελειωνει. Μ λεει πως τον φτανω στην ολοκληρωση αλλα ξαφνικα δν μπορει και μ λεει πως δεν φταιω εγω, πως τ παω μια χαρα κ πως ισως ν φταιει το οτι εχει συνηθισει μονος τ. Αλλα δεν ξερω, νιωθω καπως μ ολο αυτο. Νιωθω πως κατι δεν κανω σωστα, δεν εχω κ την πειρα, ειναι ο πρωτος μου, το ιδιο κ εγω ειμαι η πρωτη του κ γενικα δεν ξερω τ αλλο ν κανω για να τον βοηθησω κ οχι τιποτε αλλο στεναχοριεται κ κλεινεται στον εαυτο του… Πφφ θεια Λουκια…

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοριτσάκι μου, προφανώς και δεν φταις εσύ που εκείνος δεν τελειώνει. Βλέπεις η ερωτική ικανοποίηση είναι κατά πολύ και θέμα συνήθειας κι εκείνος έχει τόσο πολύ συνηθίσει στην αυτοϊκανοποίηση και –πιθανώς- την πορνογραφία που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις συνθήκες μιας πραγματικής σεξουαλικής σχέσης.

Με άλλα λόγια, το πρόβλημα είναι δικό του κι όχι δικό σου κι αν εκείνος δεν λάβει τα μέτρα του για να το ξεπεράσει, δεν θα φταις αν τον αφήσεις στα κρύα του λουτρού… Στο κάτω-κάτω, δεν είναι και τόσο τρομερό να απέχει για κάποιες μέρες από τον αυνανισμό προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην ερωτική συνεύρεση μαζί σου. Λίγη αυτοσυγκράτηση χρειάζεται μόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ