Θα βοηθήσεις;

12.10.2014
Πήγαμε σε στριπτιζάδικο μαζί και κάναμε πριβε χορό. Εγώ φτιάχτηκα πολύ εκείνος άρχισε να μου συζητάει πάρα πολύ το θέμα του τρίο με άλλη γυναικα...

Το Σάββατο πήγαμε σε στριπτιζάδικο μαζί και κάναμε πριβε χορό. Εγώ φτιάχτηκα πολύ χωρίς να ζηλεύω. Άρχισε να μου συζητάει πάρα πολύ το θέμα του τρίο με άλλη γυναικα. Μου αρέσει η ιδέα. Αλλά αν αυτό είναι μια δοκιμή για το που μπορώ να φτάσω; Αν με παρεξηγήσει; Βλέπεις, σε 5 μήνες παντρευομαστε. Πες μια γνώμη... Σε παρακαλώ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Χρυσή μου, είτε παντρευόσαστε είτε όχι, η ιδέα του τρίο χρειάζεται πολλή σκέψη. Δεν είναι θέμα μήπως σε δοκιμάζει ή μήπως σε παρεξηγήσει, αφού συμπεραίνω ότι γνωριζόσαστε εδώ και αρκετό καιρό και είναι μάλλον αργά για τέτοιου είδους παιχνίδια.

Όμως είναι θέμα το να βάλεις ένα τρίτο άτομο ανάμεσα σε εσένα κι εκείνον. Βλέπεις, μπορεί η φαντασίωση ενός ερωτικού τρίο να σου φαίνεται ερεθιστική, ή να φτιάχτηκες στο απόλυτα οριοθετημένο πλαίσιο ενός ερωτικού χορού στο στριπτιζάδικο, όμως η πραγματικότητα του να βάλεις μια άλλη γυναίκα στο κρεβάτι σου σίγουρα απέχει πάρα πολύ από αυτή τη φαντασίωση και μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες παρενέργειες στη σχέση σου.

Αλήθεια, πού ξέρεις ότι κάποια στιγμή δεν θα νιώσεις άσχημα με την όλη φάση, ότι δεν θα ζηλέψεις εκείνη την ώρα ή αργότερα, ή ότι δεν θα αρχίσεις να ντρέπεσαι για τη συγκεκριμένη εμπειρία ακόμα και ετεροχρονισμένα; Εννοείται δε, ότι αν συμβεί κάτι από όλα αυτά θα δημιουργηθούν αλυσιδωτές αντιδράσεις μεταξύ σας με αποτέλεσμα να σου βγει ξινό.

Εφόσον λοιπόν στην πραγματικότητα δεν καίγεσαι για να βάλεις τον εαυτό σου σε μια τέτοια δοκιμασία, καλύτερα να το αφήσεις "για αργότερα" και αντ' αυτού να προτείνεις στον καλό σου να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή με σέξι ταινίες που να έχουν την αντίστοιχη θεματολογία.

Έτσι, θα μπορέσετε να υποστηρίξετε τη φαντασίωση του ερωτικού τριγώνου, χωρίς όμως τις παρενέργειες της υλοποίησης της.

Κοντολογίς, προσωπικά πιστεύω ότι μερικές φαντασιώσεις είναι καλό να παραμένουν φαντασιώσεις και να μην πραγματοποιούνται ποτέ. Και το ομαδικό σεξ ανήκει σ' αυτή την κατηγορία, ιδιαίτερα όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση αγάπης που θα ήθελες να παραμείνει αποκλειστική και αφοσιωμένη.