Νοξ: ο νέος σταρ στην οικογένεια Μπραντζελίνα

29.07.2013
Πανικός προκλήθηκε χθες στο αεροδρόμιο του Τόκιο με την άφιξη του διάσημου ζεύγους, όμως άλλος έκλεψε την παράσταση. Ξεκάθαρα!

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπράντ Πιτ (Brad Pitt) έφτασαν στην ιαπωνική πρωτεύουσα συνδυάζοντας μια ομιλία της 38χρονης ηθοποιού με μια ακόμη πρεμιέρα του 49χρονου καλού της.

Μαζί τους οι διάσημοι πολύτεκνοι γονείς είχαν τα τρία από τα έξι παιδιά τους, τον 9χρονο Παξ (Pax), ο οποίος εμφανίστηκε ακόμη μια φορά με ένα τεράστιο λούτρινο ζωάκι που φαίνεται ότι δεν αποχωρίζεται στα ταξίδια, και τα 5 ετών δίδυμα Βιβιέν (Vivenne) και Νοξ (Knox).

Ο τελευταίος μάλιστα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως η "αποκάλυψη" του ταξιδιού καθώς έγινε σαφέστατο πολύ γρήγορα ότι το "έχει" με τους φωτορεπόρτερ! Και μάλιστα πολύ. Ακόμη και τον μπαμπά Μπραντ φάνηκε ότι ξάφνιασε με την άνεσή του.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο μικρός Νοξ το απολαμβάνει πολύ το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ και τα φλας. Χαμογελά γεμάτος καμάρι και σιγουριά αφήνοντας τα αδέλφια του να κινούνται πιο αμήχανα.

Πώς να το κάνουμε, μερικοί άνθρωποι είναι γεννημένοι σταρ. Γιατί να το κρύψουμε άλλωστε…

Ζ. Κ.