Η Ζέτα η "κουνελομάνα" θα γίνει μάνα;

13.04.2015
Αυτή και αν είναι είδηση που "έσκασε" πασχαλιάτικα. Η Ζέτα Θεοδορωπούλου, η γνωστή "κουνελαμάνα" πρόκειται να γίνει μάνα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μοντέλο διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγο καιρό από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη! Η Ζέτα και ο διεθνης ποδοσφαιριστης μετρούν μόλις λίγους μήνες σχέσης, και μπορεί ανάμεσα τους να υπάρχει η άτιμη η απόσταση, αφού αυτός αγωνίζεται σε ομάδα της Ιταλίας, όμως, ο έρωτας τους είναι δυνατός και - αν αληθεύουν οι φήμες εγκυμοσύνης - θα επισφραγιστεί με τον καλύτερο τρόπο.

Εξάλλου, η πάλαι ποτέ διάσημη "κουνελομάνα" (τής κόλλησε το παρατσούκλι επειδή επί χρόνια είχε ένα κουνελάκι, που ήταν αχώριστη μαζι του) με τη σχέση της με τον Ταχτσίδη έχει αλλάξει αρκετά, αρχής γενομένη με το μαλλί της, αφού τους τελευταίους μήνες έχει αποχωριστεί το ξανθό και είναι πλέον μελαχρινή. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες άλλαξε το όνομα της στο Facebook προσθέτοντας και αυτό του ποδοσφαιριστή, ενώ ως εικόνα προφίλ έχει μία selfie τους.