Σοκ! Ο Μπίμπερ έφαγε πόρτα από γνωστό φεστιβάλ

14.04.2015
Τελικά πόρτα τρώνε και οι διάσημοι. Ο Τζάστιν Μπίμπερ έφυγε κακήν κακώς από το διάσημο Φεστιβάλ Coachella, αφού πρώτα τσακώθηκε με τους υπαλλήλους της ασφαλείας. Για την ακρίβεια... τον πέταξαν έξω.

Ο Μπίμπερ και η συνοδεία του κατευθύνθηκαν στην είσοδο της σκηνής, όπου θα εμφανιζόταν ο ράπερ Ντρέικ αλλά η πορεία τους ανακόπηκε από την ασφάλεια λέγοντάς τους πως δε μπορούσαν να περάσουν μιας και υπήρχε πληρότητα.

Ο Μπίμπερ και η παρέα του, επιδειξαν τα βραχιολάκια ελευθέρας εισόδου αλλά οι υπεύθυνοι ασφαλείας δεν έδειξαν να προτούνται. Ακολούθησε λογομαχία με τον Μπίμπερ να λέει πως δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένει στην ουρά κι αυτό διότι απλά θα "βομβαρδιζόταν" από τους φανς για να λάβει την απάντηση που δεν περίμενε: πως μπορεί ν΄αποχωρήσει.

Σύφωνα με μάρτυρα, ο Μπίμπερ υποστήριζε πως ήταν προσκεκλημένος του Ντρέικ και περίμενε ημέρες για να τον δει αλλά φαίνεται πως ούτε αυτό λύγισε τους υπαλλήλους τους φεστιβάλ. Αντίθετα η επιμονή του, τους πείσμωσε κι έβαλαν τα... μεγάλα μέσα.

Υπάλληλος πλησίασε τον Μπίμπερ λέγοντας πως θα τον συνόδευε προσωπικά στο χώρο των καλλιτεχνών και πιάνοντάς τον από τον ώμο, τον συνόδεψε με τη βοήθεια των φρουρών μέχρι την... έξοδο.

Πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή λένε πως ο ίδιος αποχώρησε με τη θέλησή του και πως ο ίδιος σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά των ανδρών ασφαλείας.