Επίσημη ανακοίνωση για την υγεία της Μπόμπι Κριστίνα

21.04.2015
Ο πατέρας της δήλωσε δημόσια ότι η κόρη του ξύπνησε, αλλά... "τι εννοούσε ο ποιητής;"

Ο σάλος που προκλήθηκε ύστερα από την πρόσφατη δήλωση του Μπόμπι Μπράουν (Bobby Brown) σχετικά με τη βελτίωση στην υγεία της κόρης του, επέβαλε άμεσο, επίσημο... ξεκαθάρισμα.

Τον ρόλο αυτόν ανέλαβε ο δικηγόρος του ράπερ, Κρίστοφερ Μπράουν (Christopher Brown) καθώς τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

"Η κατάσταση της Μπόμπι Κριστίνα άλλαξε από τη στιγμή που μεταφέρθηκε από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Emory και υπήρξε βελτίωση. Οι γιατροί υπέδειξαν ότι θα έχει μια μακρά ζωή. Ωστόσο, η Μπόμπι Κριστίνα, έχει μόλις βρεθεί στη διαδικασία αποκατάστασης και η ποιότητα της ζωής της δεν μπορεί να είναι γνωστή παρά μόνο στο μέλλον".

Ο Μπόμπι Μπράουν φαίνεται ότι "παρασύρθηκε" από την ελάχιστη βελτίωση της κόρης του και μάλλον τα παραείπε, όπως δήλωσε η νυν σύζυγός του, η οποία είναι και έγκυος.

Ωστόσο, η γιαγιά της άτυχης νεαρής Σίσι Χιούστον (Cissy Houston), έχει τελείως αντίθετη γνώμη.

Η μητέρα της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) απορεί "από πού παίρνει τις πληροφορίες του ο πρώην γαμπρός της", με τον οποίο, παρεμπιπτότνως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Σύμφωνα με την 81χρονη γιαγιά της μοναχοκόρης της θρυλικής τραγουδίστριας και του Μπόμπι Μπράουν, η Κρίσι έχει υποστεί "ανεπανόρθωτη βλάβη στον εγκέφαλο και παραμένει αναίσθητη".

Για την ιστορία, η Μπόμπι Κριστίνα βρέθηκε μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της στις 31 Ιανουαρίου και από τότε δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η ποιότητα της οποίας όμως... σηκώνει μεγάλη συζήτηση!