Σε απόσταση αναπνοής έφτασε η «Μία» την «Ελένη»

28.04.2015
Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν οπότε και η Ελένη Μενεγάκη κι η Τατιάνα Στεφανίδου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πρώτη φορά στην ίδια ακριβώς ζώνη προγράμματος, το ενδιαφέρον για το ποια κυρία θα κόψει πρώτη το νήμα καλά κρατεί.

Μέχρι στιγμής -όλους αυτούς τους μήνες- τις περισσότερες φορές η εκπομπή «Ελένη» έρχεται πρώτη στην προτίμηση των τηλεθεατών, αλλά δεν έχουν λείψει κι οι φορές που η «Μία» έκανε την ανατροπή και ήρθε πρώτη, κάτι που δε θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη αφού η Τατιάνα έχει αποδείξει ότι δεν παραδίδει τα όπλα έτσι εύκολα.

Ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον έχει αποκτήσει η όλη τηλεοπτική κόντρα αυτή την περίοδο που λείπει η Ελένη από την εκπομπή λόγω της γέννησης της κόρης της με το Μάκη Παντζόπουλο.

Χθες Δευτέρα 27 Απριλίου όσον αφορά το γενικό σύνολο, η «Ελένη» ήρθε πρώτη με 14,5%, αλλά σε απόσταση αναπνοής βρέθηκε η «Μία» που συγκέντρωσε 14,4%.

Στο νεανικό κοινό, βέβαια, η απόσταση ήταν μεγαλύτερη αφού η εκπομπή της Μενεγάκη απέσπασε 18%, ενώ της Στεφανίδου 13,4%.