Ολόγυμνη Ζιζέλ: Μέρος Β' (φωτό)

29.04.2015
Η 34χρονη βραζιλιάνα γιορτάζει τα 20 χρόνια της στις πασαρέλες -και μαζί το αντίο της από αυτές- με μια γυμνή φωτογράφηση. Σήμερα έχουμε κι άλλες πόζες.

20 χρόνια Ζιζέλ (Gisele) & μαζί 40 χρόνια Vogue Brasil. Τι καλύτερος συνδυασμός για ένα εξώφυλλο δυναμίτη. Και φυσικά το εντιτόριαλ δεν υστερεί σε τίποτα. Αντίθετα μάλιστα.

Η βραζιλιάνα καλλονή πόζαρε για τη διπλή επέτειο χωρίς τα ρούχα της αλλά και κυλισμένη στο χώμα γιορτάζοντας ταυτόχρονα τη "Μάνα Γη". Εντυπωσιακή, αλλά έχει κι άλλα!

Μια μικρή ψυχεδελική παραλλαγή του εξωφύλλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως η επόμενη τόπλες και άκρως δυναμική πόζα "σπάει ταμεία".

"Όταν δεν μπορείς να αλλάξεις τη διεύθυνση του άνεμου, προσάρμοσε τα πανιά σου", γράφει στη λεζάντα η Ζιζέλ και ταυτόχρονα δίνει συμβουλή ζωής! Θεά στην πόζα, όπως πάντα.

Και μετά, ήρθε το πάρτι!

Χθες το βράδυ, δόθηκε ένα τεράστιο πάρτι στο Σάο Πάολο προς τιμή της διπλής αυτής επετείου: 40 χρόνια Vogue Brasil και 20 χρόνια Ζιζέλ. Το τιμώμενο πρόσωπο πόσταρε μια φωτογραφία καθοδόν στη δεξίωση και οι άνθρωποι της Vogue τις υπόλοιπες.

Ενθουσιασμένη με το επετειακό εξώφυλλό της η Μπούντχεν και δεν το κρύβει.

Στη συνέχεια, η Ζιζέλ ποζάρει απαστράπτουσα με την ομάδα του περιοδικού που επίσης είχε την τιμητική του εκείνο το βράδυ.