Χριστίνα Πολίτη: Η φίλη της τα έφτιαξε με τον σύντροφό της

29.04.2015
Μας εξέπληξε η Χριστίνα Πολίτη με την αποκάλυψή της στο περιοδικό ΟΚ πως μία φίλη της που μπαινόβγαινε στο σπίτι της τα έφτιαξε με τον σύντροφό της! Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν της έχει τύχει φίλη της να κάνει σχέση με το σύντροφό της απάντησε με περίσσια ειλικρίνεια: «Βεβαίως. Μου έχει τύχει άνθρωπος, που μπαινόβγαινε στο σπίτι μου, να τα φτιάξει με τον σύντροφό μου. Δε με σοκάρει πια η απιστία».

Δε δίστασε επίσης να ομολογήσει πως την έχουν απατήσει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αστειεύεσαι; Αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις ότι οι περισσότεροι άντρες απατούν τις γυναίκες τους. Τώρα ειδικά με το internet και τη λύσσα που έχουν οι γυναίκες να βρουν σύντροφο,είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Εδώ μπορεί ο σύντροφός σου, να σε απατήσει με τη φίλη σου».

Πάντως, σημειώστε πως η Χριστίνα Πολίτη είναι αυτή που λέει το «θέλω να χωρίσουμε» στους συντρόφους της…. «Ξέρεις τι γίνεται με εμένα; Επειδή δίνω πολλά στους συντρόφους μου και θέλω να τους τοποθετώ κάπου ψηλά για να τους θαυμάζω, όταν κάποια στιγμή τους βλέπω στην κανονική τους διάσταση, στραβώνω και φεύγω. Δεν μπορώ να είμαι σε μία σχέση, αν δεν θαυμάζω τον άλλον», προσθέτει χαρακτηριστικά.