Η άγνωστη σχέση της Πολίτη με μεγάλο στέλεχος της τηλεόρασης

29.04.2015
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, έδωσε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Χριστίνα Πολίτη.

Η Πολίτη, αναφέρθηκε στο μεγάλο έρωτα που έζησε με τον Πέτρο Μπούτο, το μεγάλο στέλεχος στον προγραμματισμό του Μέγκα για πολλά χρόνια κι αργότερα και του ΑΝΤ1. Μιλώντας για τη σχέση τους και τον δεσμό τους που την σημάδεψε, η κοσμικογράφος αναφέρει:

«Ο Πέτρος ήταν το πιο ωραίο αγόρι του Κολλεγίου και εξαιρετικό παιδί.Ήταν ο πρώτος μου έρωτας και επειδή ήμουν πολύ μικρή, με έκανε ό,τι ήθελε. Θυμάμαι κάτι απίστευτα ραντεβού που πηγαίναμε στην Αυτοκίνηση, εγώ με ξασμένο μαλλί και φορέματα από τον Ασλάνη και τον Billy Bo κι εκείνος με αμάνικο μπουφάν.

Το αστείο είναι ότι ο Πέτρος δεν σκεφτόταν καθόλου να ασχοληθεί με την τηλεόραση, ήθελε να ασχοληθεί με τις πολιτικές επιστήμες και να γίνει πολιτικός».

Εν το μεταξύ, η Πολίτη μίλησε και για την σχέση της με ακόμα έναν μεγάλο άνθρωπο της τηλεόρασης, το Τζώνη Καλημέρη:

«Εγώ γνώρισα τον Πέτρο στον Τζώνη. Με το Τζώνη ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήταν μια πολύ ωραία σχέση. Ταιριάζαμε πολύ κι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο ύφασμα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ και παραμένουμε φίλοι ακόμα και τώρα».

Πάντως, παρά τη σχέση της με δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, η Πολίτη ξεκαθαρίζει πως δεν ζήτησε ούτε από τον Μπούτο αλλά ούτε και από τον Καλημέρη να την προωθήσουν σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, αφού όπως αναφέρει:

«Είχα κι άλλους γνωστούς που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν».