Η έκρηξη του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την πιπίλα της Χάρπερ

11.08.2015
Πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την κορούλα του προκάλεσαν την οργή του διάσημου πατέρα, ο οποίος και πήρε δημόσια θέση επί του θέματος.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Bekham) είναι -κατά γενική ομολογία- ένας από τους διάσημους ο οποίος πραγματικά τιμά τον ρόλο του αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Γι' αυτό και όταν κάποιος του τη "λέει" επ' αυτού δεν το σηκώνει.

Δημοσίευμα της DailyMail ασχολήθηκε χθες με την 4χρονη κορούλα του Μπεκς και της Βικτόρια (Victoria), Χάρπερ (Haper) η οποία παρά τα τέσσερά της χρόνια εθεάθη να φορά ακόμη την πιπίλα της. Το θέμα μάλιστα έγινε μεγάλο και αναπαράχθηκε, όπως αναμενόταν, από τεράστιο μέρος των ΜΜΕ παγκοσμίως, με ειδικούς να προειδοποιούν τους διάσημους γονείς για το ενδεχόμενο το κοριτσάκι τους να παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα στα δόντια και τον λόγο της.

Ε... άστραψε και βρόντηξε ο πατέρας Μπέκαμ, ο οποίος με μια ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε με πολύ ευθύ τρόπο τη δική του θέση.

Ιδού:

"Γιατί οι άνθρωποι νιώθουν ότι έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν έναν γονιό για τα παιδιά του χωρίς να έχουν καθόλου στοιχεία;;;; Όλοι όσοι έχουν παιδιά γνωρίζουν πως όταν εκείνα δεν αισθάνονται καλά ή έχουν πυρετό κάνεις ό,τι μπορείς για να τα παρηγορήσεις με τον καλύτερο τρόπο και τις περισσότερες φορές η πιπίλα αρκεί έτσι όσοι κριτικάρουν καλύτερα να το ξανασκεφτούν πριν πουν κάτι για τα παιδιά άλλων ανθρώπων γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να με κριτικάρουν ως γονέα", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Ντέιβιντ εκφράζοντας με τον πιο έντονο τρόπο την οργή του για τα δημοσιεύματα... Όλα κι όλα... Στα θέματα των παιδιών του δεν σηκώνει κουβέντα...