«Μαϊμού» τα δάκρυα της Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής; Ποια το αποκάλυψε!

11.08.2015
Η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του ηθοποιού και συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη, «Στα καλά καθούμενα», έριξε αυλαία.

Η ψυχαγωγική εκπομπή του ζευγαριού κέρδισε το στοίχημα του σαββατοκύριακου αναφορικά με τα νούμερα που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν η «απέναντι» εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Στο φινάλε η παρουσιάστρια ήταν πολύ συγκινημένη, δάκρυσε, και σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Θέλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ήξερα ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται με αγάπη. Και γι’ αυτό ήμουν πολύ ευγνώμων και φέτος αισθάνθηκα πιο τυχερή από ποτέ. Για όλη αυτήν την αγάπη βέβαια θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα εσάς που τόσο γρήγορα, τόσο άμεσα μας δείξατε τη δική σας αγάπη…»,

Ενώ ο Κρατερός με χιουμοριστικές ατάκες προσπαθούσε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα.

Η Ντέπυ Γκολεμά όμως δεν «μάσησε»! Μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα Real News, μια και η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη. «Άλλοι κάνουν πώς και πώς να φύγουν, η Καραβάτου έβαλε τα κλάματα. Και τι κλάματα! Μαγνητοσκοπημένα, αφού η εκπομπή είχε γραφεί από την Τρίτη και εκείνη ενώ έκλαιγε, κάπου στο Αιγαίο κολυμπούσε… Ρε παιδιά!» έγραψε χαρακτηριστικά. Δείτε το video με το φινάλε της εκπομπής: